Obavijesti

Show

Komentari 10

Paparazzi snimili Selenu Gomez u neprepoznatljivom izdanju, izgledom je zabrinula fanove

Paparazzi snimili Selenu Gomez u neprepoznatljivom izdanju, izgledom je zabrinula fanove

Pjevačica je oduvijek vješto izbjegavala glamur i svijetla Hollywooda kao i crveni tepih, ali ovog puta fotografirali su je prilikom proslave Dana neovisnosti

Neprepoznatljiva pjevačica Selena Gomez (22) iznenadila je pratitelje i obožavatelje na nedavnoj proslavi američkog Dana neovisnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Fotografije paparazza izazvali su velik broj komentara spomenutih obožavatelja, a svi su se složili da Selena uživo ne izgleda niti približno kao na društvenim mrežama.

*EXCLUSIVE* Selena Gomez make a very rare appearance as she is seen aboard a boat with friends and Italian producer Andrea Lervolino

- Ovako je izgledala i nakon prekida s Justin Bieberom. Vidi se da nije u dobrom psihičkom stanju - jedan je od komentara.

- Nisam ju prepoznala. Strašno. Ova djevojka nema veze s onom na Instagramu. Uništila je izgled, a bila je predivna - piše u drugom komentaru.

U jarkim bojama: Selena Gomez osmislila je kolekciju badića
U jarkim bojama: Selena Gomez osmislila je kolekciju badića

Inače pjevačica nikada nije voljela glamur i pozornost Hollywooda te je oduvijek vješto izbjegavala crveni tepih.

Ona je bila u vezi s pjevačem Justinom Bieberom osam godina, a vezu su obilježili brojni skandali i prevare, čak su i zaruke raskinuli nakon brojnih svađa.