Show

Komentari 183

Paris objavila fotke iz mladosti: Bolje si izgledala prije zahvata

Paris objavila fotke iz mladosti: Bolje si izgledala prije zahvata

Iako Paris godinama tvrdi da je za njezin izgled zaslužna isključivo 'majka priroda', pratitelji su pisali kako se vidi da joj je nos korigiran

Pjevačica, glumica, poduzetnica te reality zvijezda Paris Hilton (38) na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija iz djetinjstva. Svojim pratiteljima pokazala je kako je izgledala s 13, 15 i 16 godina. 

Brojni fanovi jedva su dočekali komentirati kako bogata nasljednica više ne liči na sebe. Ispod fotografija koja su u manje od 24 sata 'skupila' nekoliko milijuna lajkova, našlo se nešto i negativnih komentara. 

- Ono kad sam imala 15 godina i otkrila push-up grudnjak - napisala je Paris ispod jedne od fotografija na kojoj je grudi stavila u prvi plan. 

Obožavatelji su komentirali i kako je ovo potvrda njezinih plastičnih operacija. Iako Paris godinama tvrdi da je za njezin izgled zaslužna isključivo 'majka priroda', pratitelji su pisali kako se vidi da joj je nos korigiran.

- I onda ona kaže da ništa nije radila? Pa pogledajte joj nos. Prirodna mi je bila puno ljepša - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

No, bogata nasljednica nije obraćala pozornost na brojne negativne komentare. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci