Show

Komentari 25

Partnerica srpske premijerke iznenadila sve potezom i prvi put progovorila o njihovom sinu

Partnerica srpske premijerke iznenadila sve potezom i prvi put progovorila o njihovom sinu

Ana Brnabić i njena partnerica Milica Đurđić u ljubavnoj su vezi 11 godina. Iako svoju ljubav ne kriju, premijerka ne voli svoju obitelj previše eksponirati u medijima, no saznali smo što voli maleni dječak

Liječnica Milica Đurđić, partnerica premijerke Ane Brnabić, našla se na naslovnici arapskog izdanja časopisa L'Officiel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Milica je u intervjuu govorila o srpskoj umjetnosti, modi, kulturi, ali i o Igoru kojeg je prije više od dvije godine dobila s premijerkom Srbije.

Priznala je ona da voli modu, ali da njen rob te da ne prati trendove.

-  Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osjećam - rekla je Milica.

Otkrila je i koje domaće kreatore voli, ali i u čemu najviša uživa u Beogradu, a to su odlasci na hipodrom i u  Filharmoniju.

- Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekt na Balkanu i dio njegove draži leži u činjenici da se nalazi prilično blizu centra grada, tako da imate osjećaj da ste negdje daleko, a da ste istovremeno u samom srcu Beograda. To je mjesto povijesti i emocija, obitelji i radosti. Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno - otkrila je lijepa Milica.

Ona inače radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije.

- Moj moto je dati sve od sebe i tretirati pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu - ljudska bića sa svojim životnim pričama, obiteljima, voljenima. Često je teško i emotivno. Pritisak i odgovornost su ogromni, ali kao radiolog morate ostati mirni i usredotočeni jer ono što vidite može spasiti nečiji život - govori Đurđić.  

Prisjetimo se, Ana i njena partnerica Milica, u ljubavnoj su vezi 11 godina. Iako svoju ljubav ne kriju, premijerka ne voli svoju obitelj previše eksponirati u medije. Prije više od dvije godine dobile su sina Igora kada je Milica zatrudnjela umjetnom oplodnjom. U Srbiji i dalje ne postoji zakon o istospolnim brakovima pa Ana Brnabić još uvijek nije zakonska skrbnica svome sinu.

Red carpet and opening of the 46th FEST in the Sava Center.Crveni tepih i otvaranje 46. FEST-a u Sava centru.

Najčitaniji članci