Show

Komentari 2

Party godine je uz Stoku i Fila: Trojac u utrci za 100.000 kuna

Party godine je uz Stoku i Fila: Trojac u utrci za 100.000 kuna

U klubu Opera 15. prosinca zagarantirana je najbolja zabava uz brojne youtubere i hrvatske repere. Nikola, Adrijan i Luka su u finale i bore se za ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna

Veliko finale prvog hrvatskog hip-hop talent showa “Rap Camp” je 15. prosinca u klubu Opera, a publika će do zadnjeg trena moći glasovati za svojeg favorita.

POGLEDAJTE VIDEO:

U velikom finalu nalaze se Luka Prgić Prga, Nikola Raspolić Prikola i Adrijan Šimunaj ASH te se bore za ugovor s JoomBoosom u vrijednosti od 100.000 kuna, pobjedničku statuu i snimanje triju autorskih pjesama. No osim proglašenja pobjednika, na najluđi tulum ove godine stižu i youtuberi Saamo Petraa, TheSikrt, 8rasta9, xnikx2x, Svenky, Bruno Lukić, 10ficho, Doris Stanković, Marco Cuccurin te Magic Leon.

Tu je još i Nika Ilčić, a obožavatelji influencera moći će se s njima družiti i fotografirati. Na pozornicu će stati i mentori finalista, Fil Tilen i Stoka, koji će prvi put pred publikom zapjevati novu pjesmu “S.O.S.”, rap hit koji je najavio “Rap Camp”. I mentori su posebno uzbuđeni zbog velikog finala i sretni su što su s kandidatima napravili dobar posao.

- Moj favorit je Prga jer smatram da je najviše zagrizao. Dolazi najbolje pripremljen i najzainteresiraniji je. Veseli me finale, bit će napeto - rekao nam je Stoka, koji je također bio i Lukin mentor, no kaže kako ne smatra da će upravo zbog toga pobijediti.

Dugoočekivani tulum bit će pod palicom voditelja Ivana Vukušića i slovenske pjevačice Nike Zorjan, koja je ujedno bila i voditeljica prvog hrvatskog talent showa. Najveće iznenađenje večeri svakako je reper Marko Milivojev (25), poznat pod nadimkom Mili, koji je osvojio cijelu regiju hit pjesmama “Loca” i “Grmi”. Kupite paket od dvije ulaznice po cijeni od 80 kuna na Entrio.hr.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci