Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Party u Slavoniji uz tamburaše donio je Jasmini visoke bodove

Jasna je dala ocjenu devet, Gabrijela se odlučila za ocjenu deset jer joj je sve bilo fino, Tihana je dala ocjenu devet jer joj je sve bilo previše zasitno, a Stjepan je dao ocjenu deset jer mu je sve bilo jako lijepo

Foto: RTL
3 komentara

Ovaj tjedan u „Večeri za 5 na selu“ gledat ćemo kandidate iz Slavonije, i to iz dvije županije - Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske. Prva je kuhala poljoprivrednica Jasmina iz Bobote, koja je svojim specijalitetima očarala knjižničarku Tihanu, vinkovačkog lađara i profesora tjelesnog odgoja Stjepana, buduću tetu u vrtiću Gabrijelu i domaćicu Jasnu.

Foto: RTL

Jasmina je pripremila pravi domaći jelovnik, a sve su namirnice s njezina gospodarstva. Sastoji se od predjela naziva Paprika Bosančica, glavnog jela Bobotska čarolija i deserta Žuto zlato.

- S obzirom na nazive jela, mislim da bi mogla biti neka bajka u pitanju - komentirala je Tihana, a ostali su kandidati rekli kako vole sve sastojke iz Jasminina jelovnika, no najviše se nadaju dobroj zabavi.

Foto: RTL

Domaćica je dočekala goste s aperitivom, domaćom šljivovicom starom pedeset godina.

- Rakija je bila za pet petica, prava domaća, nema šećera, ima lijepi okus - rekao je Stjepan, koji je potom odlučio izmjeriti koliko ima gradi. Nakon toga počeli su s predjelom - pečenom punjenom paprikom, što se svidjelo svim natjecateljima.

- Iako inače ne volim pečene paprike, predjelo mi se svidjelo - rekla je Tihana, a i Jasni je bilo ukusno.

Foto: RTL

Na red je došlo glavno jelo, a domaćica im je prilikom posluživanja objasnila kako je naziv Bobotska čarolija posvetila svom preseljenju iz grada u selo i toj velikoj životnoj promjeni.

- Bila sam uvjerena da nikad neću živjeti na selu, to mi je bilo nepojmljivo - rekla je Jasmina dok su kandidati uživali u krmenadlama.

- Glavno je jelo još bolje od predjela - rekao je Stjepan, a Tihana je dodala: „Vrlo ukusno.“

Foto: RTL

Desert se također svidio svima.

- Bio je lagan i osvježavajući i lijepo se stopio s ostatkom večere - rekla je Tihana, a najmlađa kandidatkinja Gabrijela otkrila je kako ne voli „šlagirane kolače“, ali da će Jasminin probati.

- Bio je odličan - rekla je, a Jasni je desert bio fantastičan. 

Foto: RTL

Domaćica je pripremila i iznenađenje - došli su tamburaši pa su se svi dodatno opustili uz pjesmu i ples. Poslije je Jasmina zahvalila gostima na ugodnom druženju, a oni su počeli s ocjenjivanjem. Jasna je dala ocjenu devet, a njezina je jedina zamjerka sir na mesu, Gabrijela se odlučila za ocjenu deset jer joj je sve bilo fino, Tihana je dala ocjenu devet jer joj je sve bilo previše zasitno, a Stjepan je dao ocjenu deset jer mu je sve bilo jako lijepo, ugodno i kvalitetno.

- Bilo mi je fenomenalno - rekla je domaćica Jasmina.

Naši partneri pišu
Message