Obavijesti

Show

Komentari 3

Party u Slavoniji uz tamburaše donio je Jasmini visoke bodove

Party u Slavoniji uz tamburaše donio je Jasmini visoke bodove
13

Jasna je dala ocjenu devet, Gabrijela se odlučila za ocjenu deset jer joj je sve bilo fino, Tihana je dala ocjenu devet jer joj je sve bilo previše zasitno, a Stjepan je dao ocjenu deset jer mu je sve bilo jako lijepo

VIDEO

Ovaj tjedan u „Večeri za 5 na selu“ gledat ćemo kandidate iz Slavonije, i to iz dvije županije - Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske. Prva je kuhala poljoprivrednica Jasmina iz Bobote, koja je svojim specijalitetima očarala knjižničarku Tihanu, vinkovačkog lađara i profesora tjelesnog odgoja Stjepana, buduću tetu u vrtiću Gabrijelu i domaćicu Jasnu.

Jasmina je pripremila pravi domaći jelovnik, a sve su namirnice s njezina gospodarstva. Sastoji se od predjela naziva Paprika Bosančica, glavnog jela Bobotska čarolija i deserta Žuto zlato.

- S obzirom na nazive jela, mislim da bi mogla biti neka bajka u pitanju - komentirala je Tihana, a ostali su kandidati rekli kako vole sve sastojke iz Jasminina jelovnika, no najviše se nadaju dobroj zabavi.

Domaćica je dočekala goste s aperitivom, domaćom šljivovicom starom pedeset godina.

- Rakija je bila za pet petica, prava domaća, nema šećera, ima lijepi okus - rekao je Stjepan, koji je potom odlučio izmjeriti koliko ima gradi. Nakon toga počeli su s predjelom - pečenom punjenom paprikom, što se svidjelo svim natjecateljima.

- Iako inače ne volim pečene paprike, predjelo mi se svidjelo - rekla je Tihana, a i Jasni je bilo ukusno.

Na red je došlo glavno jelo, a domaćica im je prilikom posluživanja objasnila kako je naziv Bobotska čarolija posvetila svom preseljenju iz grada u selo i toj velikoj životnoj promjeni.

- Bila sam uvjerena da nikad neću živjeti na selu, to mi je bilo nepojmljivo - rekla je Jasmina dok su kandidati uživali u krmenadlama.

- Glavno je jelo još bolje od predjela - rekao je Stjepan, a Tihana je dodala: „Vrlo ukusno.“

Desert se također svidio svima.

- Bio je lagan i osvježavajući i lijepo se stopio s ostatkom večere - rekla je Tihana, a najmlađa kandidatkinja Gabrijela otkrila je kako ne voli „šlagirane kolače“, ali da će Jasminin probati.

- Bio je odličan - rekla je, a Jasni je desert bio fantastičan. 

Domaćica je pripremila i iznenađenje - došli su tamburaši pa su se svi dodatno opustili uz pjesmu i ples. Poslije je Jasmina zahvalila gostima na ugodnom druženju, a oni su počeli s ocjenjivanjem. Jasna je dala ocjenu devet, a njezina je jedina zamjerka sir na mesu, Gabrijela se odlučila za ocjenu deset jer joj je sve bilo fino, Tihana je dala ocjenu devet jer joj je sve bilo previše zasitno, a Stjepan je dao ocjenu deset jer mu je sve bilo jako lijepo, ugodno i kvalitetno.

- Bilo mi je fenomenalno - rekla je domaćica Jasmina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane