Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Party uz Novu TV trajat će do jutra, RTL je pripremio filmove

Za one koji će novogodišnji doček dočekati u toplini doma te koji će slavlje u klubovima i trgovima zamijeniti druženjem ispred televizije, pripremljen je raznovrstan televizijski program

Foto: HRT/youtube/Pixsell
18 komentara

Novogodišnje slavlje za neke je počelo, neki se još pripremaju... Između raznih koncerata, druženja, slavlja do jutra u klubovima, neki će radije odabrati doček Nove 2020. u toplom domu uz televiziju. Što nam donosi današnji program?

POGLEDAJTE VIDEO:

HRT - HTV 1

Hrvatska radiotelevizija za svoje je gledatelje pripremila novogodišnji program. U 20:00 sati gledatelji se najprije mogu zabaviti i pomalo mozgati uz televizijsku igru 'Tko želi biti milijunaš'. Nakon toga slijede emisije u novogodišnjem izdanju. U 21:15 sati 'A strana', a potom u 23:15 'Lijepom našom'.

Foto: HRT

Za one koji na koncert nisu otišli uživo, HTV je pripremio i prijenos. Tako će u 00:34 gledatelji moći pratiti snimku koncerta Velikih tamburaških hitova, u 1:59 snimku koncerta Prljavog kazališta, a u ranim jutarnjim satima, za one najupornije, bit će snimka koncerta Dražena Zečića u Lisinskom u 4:20 sati.

NOVA TV

Nova TV također je za gledatelje pripremila novogodišnji program. U 20:15 sati gledatelji će moći uživati uz emisiji 'I godina nova 2020.' koja će objediniti omiljena i već dobro poznata lica s ekrana. Trajat će sve do 1:05 kada će početi emisija 'S Novom do jutra' koja donosi brojne hitove i zabavne trenutke koje će gledatelje držati budnima i veselima do sitnih jutarnjih sati.

RTL

RTL je za razliku od HTV-a I NOVE TV za svoje gledatelje koji će novogodišnju noć provesti kod kuće pripremio filmsku večer. U 22:10 gledatelji se mogu opustiti uz znanstveno-fantastični film 'Prometej' te u 00:20 uz akcijski film 'Igre gladi: Šojka rugalica'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Tema: FILM

Message