Show

Komentari 5

Patio je od depresije, a sad je jedan od najbogatijih glumaca

Patio je od depresije, a sad je jedan od najbogatijih glumaca

S 23 godine 'The Rock' je imao velikih problema s depresijom, kada je nakon teške ozljede na američkom nogometu izbačen iz tima. 'Žalim što mi nitko nije rekao tada da će sve biti u redu' iskreno je priznao

Proslavljeni američki glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, danas slavi svoj 49. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rođen je u hrvačkoj obitelji, njegov djed Peter Maivia je bio profesionalni hrvač 60-ih, a njegov otac 'Soulman' Rocky Johnson je bio i hrvač i boksač. 

Već u svojoj mladosti The Rock je bio vrhunski sportaš, u srednjoj školi bavio se američkim nogometom, a nakon diplome 1995. je potpisao za Calgary Stampederse.

Nažalost zbog brojnih ozljeda, svoju je karijeru usmjerio u hrvanje. Vrlo brzo je ostvario svoj debi u WWF-u, današnjem WWE gdje je postao jedan od najboljih 'kečera' ikada i svjetska ikona.

Dosegao je globalnu slavu te sudjelovao u legendarnim epizodama WWE Raw i WWE SmackDown prije nego se bacio u filmske vode.

Tijekom hrvačke karijere bavio se bodybuildingom, a i dan danas puno vremena provodi u teretani. Proslavio se svojim debitantskim filmovima 'Povratak mumije' i 'Kralj Škorpiona' iz 2001. godine, nakon kojih se polako penjao po ljestvici najuspješnijih američkih glumaca.

Jedan je od najplaćenijih glumaca, u proteklih godinu dana zaradio je preko 85 milijuna dolara (533 milijuna kuna) te je 10. na Forbesovoj listi najplaćenijih glumaca.

U posljednjih nekoliko godina, najzapaženiji je po ulogama u poznatoj franšizi 'Brzi i žestoki' te 'Jumanjija', a po svemu sudeći na tome neće stati.

Najčitaniji članci