Obavijesti

Show

Komentari 47

Patrick Swayze se bori za život s rakom gušterače

Patrick Swayze se bori za život s rakom gušterače
6

Američkom glumcu Patricku Swayzeju (55) rak je zahvatio tek mali dio gušterače i on dobro reagira na liječenje. Izvješća o skoroj smrti su neistinita...

VIDEO

Američkom glumcu Patricku Swayzeju (55) rak gušterače otkriven je u siječnju i od tada je prošao nekoliko kura radikalne kemoterapije. Prva izvješća govorila su kako mu je stanje toliko loše da više u sebi ne može zadržavati krutu hranu.
- Rečeno mu je kako može imati još dva tretmana kemoterapije. Liječnici polažu malo nade u ozdravljenje. Vrijeme je da se molimo za čudo - napisao je jučer američki magazin National Enquirer.
Nakon tih prvih navoda, prema kojima je glumcu ostalo manje od 40 dana života, javio se i Patrickov liječnik dr. George Fisher.
- Patricku je rak zahvatio tek mali dio gušterače i čini se kako za sada dobro reagira na liječenje. Sva izvješća koja govore o tome koliko mu je još života ostalo te kakvo mu je tjelesno stanje potpuno su neistinita. Mi smo znatno optimističniji glede oporavka - u službenoj izjavi za javnost napisao je dr. Fisher.
- Swayze unatoč bolesti nastavlja sa svojim normalnim rasporedom, što uključuje i rad na nadolazećim projektima. Silna podrška koju je već dobio od javnosti i obožavatelja duboko ga je dirnula - kazao je glumčev glasnogovornik.
Patrick je u braku sa suprugom Lisom Niemi (51) već 32 godine. Oboje imaju pilotske dozvole i vikendima su letjeli na kemoterapije u medicinski centar sveučilišta Stanford. U toj prestižnoj bolnici u Kaliforniji nalazi se jedan od najboljih odjela za liječenje raka u Americi. Vikendom su letjeli jer su željeli da tretmani ostanu tajni.
Patrick Swayze se među filmske zvijezde probio hitom "Prljavi ples" gdje mu je partnerica bila Jennifer Gray, a u Hollywoodu je jedan od najtraženijih glumaca postao nakon glavne uloge u filmu "Duh". Swayze je upravo završio sa snimanjem novog filma "Powder blue" (Plavi prah) u kojem mu društvo čine Jessica Biel, oscarovac Forest Whitaker, Ray Liotta i Lisa Kudrow.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane