Show

Komentari 3

Pattinson je šokirao izgledom: Raščupan se zagrnuo u 'deku'

Pattinson je šokirao izgledom: Raščupan se zagrnuo u 'deku'

Robert je na reviji bio blijed, imao je neobičnu frizuru, a zbog kaputa bio je u središtu pozornosti. Mnogi su ga uspoređivali s Jedijem, ali su mu i rekli da izgleda poput poremećenog ubojice

Nekada su za njim žene ludjele i nazivale ga 'najseksi vampirom na svijetu', a sada, umjesto komplimenata, meta je ismijavanja na društvenim mrežama. Robert Pattinson (32), zvijezda 'Sumrak sage', pojavio se na reviji modne kuće Dior u glomaznom kaputu, koji je, kažu njegovi obožavatelji, više izgledao kao ogromna deka. 

Dior Homme Menswear Fall/Winter 2019-2020 show - Paris Fashion Week

Robert je na reviji bio blijed, imao je neobičnu frizuru kao da se nije uopće počešljao, a zbog kaputa bio je u središtu pozornosti. 

- Nisam baš modno osviješten, no može li mi tko objasniti zašto Pattinson izgleda kao da je došao ravno iz predstave 'Jadnici' na modnu reviju Diora - upitali su se mnogi po društvenim mrežama.

Mnogi su ga uspoređivali s Jedijem, ali su mu i rekli da izgleda poput poremećenog ubojice. 

Robert je nekoliko godina bio u vezi s kolegicom Kristen Stewart (28), a prošle godine se pričalo da su se pomirili. Zajedno su došli na zabavu kolegice Lily-Rose Depp (19), kćeri Johnnyja Deppa (55), a nekoliko puta su izašli van skupa i podijelili nekoliko cigareta.

- Zabavljali su se i smijali razgovarajući - rekao je njihov prijatelj. Dodao je kako su se tada često viđali i da su se pomirili. Ipak, Robert i Kristen nikada to nisu potvrdili. 

KOME ĆE OVAJ TJEDAN BITI NAJBOLJI? Vodenjacima će se ispuniti sve želje, a ovaj znak čeka najveća moguća promjena!