Obavijesti

Show

Komentari 0

Pavel na vrhu najemitiranijih pjesama Zagrebačkog festivala

Pavel  na vrhu najemitiranijih pjesama Zagrebačkog festivala
1

Riječ je o odličnoj pjesmi "Čuvaj me" koja sa sobom nosi i jednu posebnost – glavni vokal je Antonija Matković koja je na mikrofonu ovog puta zamijenila frontmena

VIDEO

Grupa Pavel, sa svojim novim singlom "Čuvaj me", potpuno zasluženo zasjela je na prvo mjesto ovotjedne top liste najemitiranijih pjesama 61. Zagrebačkog festivala koji će se održati 18. siječnja, što joj je osiguralo i ulazak na visoko 12. mjesto domaće HR TOP 40 liste najemitiranijih  singlova.

Frontman i autor Pavela, Aljoša Šerić, u šali kaže kako je pjesmu namjeravao prijaviti na San Remo 1965., ali je zakasnio s prijavom: „Međutim, zatim smo se odlučili na Zagrebački festival jer nam se čini da nova ekipa okupljena oko festivala zna znanje i ima dobre namjere.„Čuvaj me“ svejedno zvuči kao da je napisana za San Remo šezdesetih godina i mi smo jako sretni zbog toga“.

Riječ je o odličnoj pjesmi "Čuvaj me" koja sa sobom nosi i jednu posebnost – glavni vokal je Antonija Matković koja je na mikrofonu ovog puta zamijenila frontmena Aljošu Šerića. 

- Prvi novi singl, teško je govoriti o najavi idućeg albuma za Pavel, obzirom se on tek počeo snimati i ne vjerujemo da će vani prije jeseni 2014. godine, pa recimo da se ovdje radi o prednajavi albuma. Tarantinovski noir-pop, prva pjesma u kojoj sve vokale pjeva isključivo ženski vokal i to naša Antonia Matković, koja je i službeno članica benda. Kad sam pisao pjesmu zamišljao sam da je pišem za Nancy Sinatru, a kako ona nije mogla doći na snimanje, Antonia je to perfektno odradila." - rekao je Aljoša o novom singlu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pavel će svoj najnoviji singl "Čuvaj me" uživo predstaviti publici na nadolazećem Zagrebačkom festivalu, a do tada nastavljaju s radom u studiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju