Show

Komentari 0

Pave Ruić iz Postolar Trippera: 'Na Zavodu sam, cijepam drva, sadim biž, a snimio sam i spot!'

Pave Ruić  iz Postolar Trippera: 'Na Zavodu sam, cijepam drva, sadim biž, a snimio sam i spot!'

Spot je Ed Woodovski low budget trash. Nadam se jednog dana da ću imati bolju kameru ili barem bolji mobitel koji će to sve bolje pohvatati, kaže Pavle

Nekadašnji basist Postolar Trippera, Pave Ruić (38), pod umjetničkim imenom Pueblo Ruiz, objavio je na YouTubeu spot za svoj prvi samostalni singl 'Pametnom dosta'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nadam se jednog dana da ću imati bolju kameru ili barem bolji mobitel koji će to sve bolje pohvatati. U spotu nema nikog osim mene. Taman te dane žena je radila ujutro i dijete je ujutro bilo u školi, vrijeme je bilo savršeno, a ja sam na zavodu za nezaposlene pa sam to vrijeme nezaposlenosti osim cijepanja drva, sadnje krumpira i biža iskoristio da se stvori ova pjesma i da snimim spot To je je Ed Woodovski low budget trash  - kaže Ruić. 

Pjesmu opisuje kao 'kritiku društva s humorističnim pristupom, ali oštrim stavom'. Snimio ju je, odsvirao i otpjevao sam, a tekst mu je poslao prijatelj. 

-  Naime, prijatelj iz djetinjstva s kojim sam slabo i nikako bio u kontaktu mi je kao iz vedra neba na Facebooku poslao tok misli koji su se rimovao. Zasigurno mu se učinilo da bi se to moglo uglazbiti. I tako čitam tekst, vidim rima štima, interesantan odabir riječi pa sam počeo iz toga njegovog napisanog izvlačiti stihove, ono što mi se učinilo zanimljivim.  Stvorile su se tri kitice i gledam ja te tri kitice i u šali izrečem u sebi vjerojatno najiritantniju internet poštapalicu 'pametnom dosta' i odmah mi je bljesnulo, pa to je refren. C frazu sam nadopisao tako što sam se sjetio svog komentara kojeg sam napisao jednom svom kolegi glazbeniku dan prije. Akorde sam poslagao još brže i pjesma je bila gotova za 10 minuta, samo ju je trebalo snimiti - rekao je Pave. 

 

Podsjetimo, 

Najčitaniji članci