Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Pažanin kritizirao kandidate, a oni su za sve okrivili Špičeka

Vidi se da je preuzeo inicijativu, vidi se ta njegova smirenost, ta njegova ljubav prema spizi, dečko se jako dobro snalazi, pohvalio je Pažanin Otta, a Tajana mu se srdačno zahvalila na pomoći.

Foto: RTL televizija
14 komentara

Na setu su se pripremali okusi prošlosti, popularni recepti prošlosezonskih pobjednika Morane i Domagoja te simpatičnih Slavonaca Bade i Toce. Ovosezonskim kandidatima njihovi recepti nisu donijeli previše slave, pogotovo Diani i Sanji koje su i drugi dan završile s nulom na bodovnoj ljestvici.

NIJE ZADOVOLJAN Špičeku fali masnoće: 'Ovo jelo mi možete donijeti u bolnicu...'

- Kako da vam ja sad komentiram ovu hranu? Čili je uništio kompletno jelo. Nemojte izmišljati toplu vodu! Radite jednostavno, radite kako treba i bit će dobro -  komentirao je Pažanin jelo Diane i Sanje u kojemu je bilo previše čilija. Po receptu čili uopće nije trebao biti na tom tanjuru, ali zbog nesporazuma između mame i kćeri te Špičeka, na kraju je potpuno prevladao.

Foto: RTL televizija

- Čili je kriv! I Špiček je kriv! Sutra će valjda biti bolje…- zaključile su Diana i Sanja koje odgovornost prebacuju na druge, a njihov bod preuzeli su Lea i Marko za bolje pripremljenu teletinu s kroketima.

Foto: RTL televizija

Antoni i Ivica također su ostali bez boda jer su Tajana i Otto napravili bolju svinjetinu s bulgurom i kupusom. Otto je uskočio na mjesto Tajanine partnerice Andreje, a izgleda da novopečeni kulinarski par dobro funkcionira jer su napravili najbolje jelo večeri.

NOVA ČLANICA Smjena: Natjecateljica Martina zamijenila Jankovića u žiriju

- Vidi se da je preuzeo inicijativu, vidi se ta njegova smirenost, ta njegova ljubav prema spizi, dečko se jako dobro snalazi - pohvalio je Pažanin Otta, a Tajana mu se srdačno zahvalila na pomoći.

Foto: RTL televizija

Kandidati ni večeras nisu pretjerano oduševili žiri, ali pomak se ipak osjeti. Znači li to da nas sutra očekuju prave gastro-delicije, saznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u srijedu u 20 sati na RTL-u.

Naši partneri pišu
Message