Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Pažanin se hvatao za glavu, a Žakline je gotovo zaplakala...

Najlošije ocjene večeras su pripale Katarini i Ozani koje su za svoje jelo dobile svega 11 bodova. Najbolje ocjene zaslužili su Natali i Hrvoje koji su se s 21 bodom smjestili na vrh tablice

Foto: RTL televizija

Kandidati su večeras pripremali glavno jelo s prilogom u 60 minuta, a za pripremu tog jela obavezno su morali koristiti sambal oelek, umak kojeg čini kombinacija više vrsta ljutih papričica i umak koji je našem žiriju natjerao suze na oči.

- Pažljivo - prvo je što je uspjela izustiti Žakline nakon što je probala jelo Zlatka i Ane kojoj je Žaklinina reakcija na servirano jelo bila smiješna. 

- Jeste vi ovo probali? I onda ste nam donijeli? - dodala je Žakline u nevjerici dok se Pažanin hvatao za glavu i ponovno ih opomenuo da su odabrali krivo meso za pripremu na roštilju. 

Foto: RTL televizija

- Ja govorim, oni klimaju glavom i onda opet iste greške ponavljaju. Dok mi živci rade, rade - kratak i jasan je bio Pažanin.

- Slažem se sa svim što dečki kažu, jer ne mogu ništa reći - kazala je Žakline i prije nego što je uspjela išta komentirati. 

Ana i Zlatko su za svoje jelo zaradili 13 bodova. Najlošije ocjene večeras su pripale Katarini i Ozani koje su za svoje jelo dobile svega 11 bodova. Najbolje ocjene zaslužili su Natali i Hrvoje koji su se s 21 bodom smjestili na vrh tablice.

Naši partneri pišu
Message