Obavijesti

Show

Komentari 62

'Peglala' lice pa oplela duhovni govor: Hvala svetom Nektariju

'Peglala' lice pa oplela duhovni govor: Hvala svetom Nektariju
9

Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, komentirala je Severina

VIDEO

Severina Kojić (47) krajem 2019. otputovala je sa suprugom Igorom Kojićem (32) i sinom u Grčku, a fotografija i priča s putovanja još se nije zasitila. Izlet je trebao biti turističke prirode ali se pretvorio, kako kaže, u putovanje koje ju je promijenilo.

Igor Kojić objašnjavao Milanu zašto su putovali u Svetu goru
Igor Kojić objašnjavao Milanu zašto su putovali u Svetu goru

Na otoku Egina pozirala je ispred svetišta u dugačkoj haljini i kaputu, a u ruci je držala buketić narcisa. Lice je na fotografijama, kao i uvijek, dobro 'popeglala' u Photoshopu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko zvijezde zarađuju 01:03

- Hvala ti, lipi moj živote, što si me poslao ovdje ili me je netko pozvao tamo. Nema trećeg... Ovo sam ja kad sam luksuzno odjevena, na luksuznom mjestu, u vrijeme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, osim 'efharisto' odnosno 'hvala' - komentirala je Severina. Dodala je kako je to iskustvo za nju pravi luksuz.

- Luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemjerna), ni mondena mjesta (koja su lijepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama - komentirala je gospođa Kojić te dodala: 

- Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lipo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti. Luksuzan život je živjeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živjeti bez straha. Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju. (Pravoslavni svetac, zaštitnik bolesnih, op.a.) U vrijeme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati obitelj u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa... Luksuz je živjeti u miru i imati mir u sebi. Sretan Božić ljudi, svima koji slave danas - zaključila je pjevačica. 

Severina se jučer pohvalila kako ima dobar odnos s roditeljima svog supruga Igora. 

- Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu... Odveli su nas na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - napisala je na društvenoj mreži. Inače, Sevin svekar je folker Dragan Kojić Keba (59) kojem ovo nije prvi put da pozira sa snahom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

22:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao