Obavijesti

Show

Komentari 102

Perazić nakon incidenta: Ništa ne dugujem, ovo je moj dom...

Perazić nakon incidenta: Ništa ne dugujem, ovo je moj dom...
4

Pjevačica je za srpski Blic ispričala da joj se Stevan Mrđan predstavio kao pravi vlasnik stana. No tek je nedavno saznala da stanom raspolaže njegov zet

VIDEO

Nakon pisanja srpskih medija da se Marina Perazić (54) u Novom Sadu sukobila sa stanodavcem Stevanom Mrđanom, koji tvrdi da mu duguje oko 26 tisuća kuna za stanarinu, pjevačica je za srpski Blic ispričala kako su započeli problemi s kojima se nedavno suočila.

- Stan sam iznajmila 2010. godine od Stevana Mrđana, s kojim je izbio incident. Ugovorom se predstavio kao vlasnik i sve je bilo u redu do prije nekoliko mjeseci, kada mi je stigao poziv na sud. Tužba je stigla i protiv mene i protiv Stevana, i to od njegovog zeta - objasnila je Marina.

Dodala je da je Stevan izgubio pravo raspolaganja nad nekretninom još prije nego joj je iznajmio stan te da sa zetom, čiji je sin Stefan zakonski vlasnik, nije u dobrim odnosima pa su vodili spor oko imovine. Stefanov otac raspolaže sinovljevom imovinom dok ne postane punoljetan, pa je i tražio pravo raspolaganja stanom u kojem Marina živi s kćerima. 

- Kada sam se dogovorila oko stana sa Stevanom uzela sam ključeve i 15 dana nisam ulazila u njega jer ga je trebalo renovirati. Ubrzo sam saznala da je u njemu živjela Stevanova pokojna kći što mi je prešutio - rekla je i dodala da je Stevanov zet bio u stanu 2007. godine kada mu je umrla supruga nakon čega više nije dolazio u njega jer je to teško podnosio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Tek prije nekoliko mjeseci sam saznala da novac ne dajem pravom vlasniku'

Pjevačica tvrdi da je od 2010. godine Stevanu isplaćivala stanarinu na ruke te da je tek prije nekoliko mjeseci saznala da novac ne daje pravom vlasniku. Nakon što je na sudu saznala da je novac davala pogrešnom čovjeku, rekla je Stevanu da njemu više ne namjerava plaćati najamninu zbog čega su počeli problemi.

- Dolazio je na vrata. Stavljao je super ljepilo u bravu, skidao je osigurače, prijetio da će demolirati stan - rekla je Marina koja je prije tri dana sklopila ugovor s pravim vlasnikom stana i u dogovoru s njim odlučila staviti protuprovalna vrata.

No dok su ih majstori postavljali, stigao je Stevan pokušavajući to spriječiti.

- Pokušavao je uzeti vrata i baciti ih sa sedmog kata, čupao je moju kći Lunu za kosu - potreseno je ispričala. 

Tužila je Stevana zbog lažnog predstavljanja i prijevare

Uskoro je stigao pravi vlasnik stana, a policija je privela Stevana koji je ubrzo potom pušten.

- Ja sam izgradila dom ovdje i teško mi je iseliti. Selidbe uvijek teško padaju. Nemam ni vremena za to, a ne volim ni često mijenjati mjesto gdje živim. Ovo mi je postao dom - rekla je Marina koja je tužila Stevana Mrđana zbog lažnog predstavljanja i prijevare. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje