Obavijesti

Show

Komentari 27

Pet hrvatskih zvijezda koje su se najbolje odijevale u 2014.

Pet hrvatskih zvijezda koje su se najbolje odijevale  u 2014.
10

One su vrhunski sređene i ne zaostaju za svojim kolegicama na svjetskim crvenim tepisima. Riječ je o Severini, Ivi Balaban, Nini Badrić, Zrinki Cvitešić i J. Veljači

VIDEO

Na prvome mjestu je Severina. Stilist Ivan Friščić kaže da zaslužuje pobjedu jer je decentna, ali i provokativna. Splićanki očito nije teško odabrati dobitnu modnu kombinaciju jer samo mora prekopati po ormaru u kojem ima dizajnerske odjeće vrijedne oko 1,8 milijuna kuna. No uz to, na raspolaganju joj je i njezin osobni stilist koji joj pomaže da uskladi outfite. 

Luka Stanzl/Pixsell

Za drugoplasiranu glumicu Jelenu Veljaču Friščić smatra da je minimalizam njezina dobitna kombinacija.

- Uz jednostavne haljine u kroju ili boji, Jelena kombinira upadljiviji makeup. Voli nositi markiranu odjeću, no skupo i stil ne moraju nužno biti povezani, tako da odabrati dobar skupi komad i to kvalitetno ‘isfurati’ nije uvijek lako - smatra stilist.

Tomislav Miletic/PIXSELL

Bivšoj manekenki Ivi Balaban dodijelio je treće mjesto jer se ne libi kombinirati jeftinije modne lance sa skupim Chanelom, koji si može priuštiti jer je već 12 godina u braku s bivšim nogometašem Boškom. 

Godine provedene u modnoj branši naučile su je kako da bude u trendu, smatra stilist. Četveroplasirana Nina Badrić, kaže Friščić, dosljedna je svojem stilu urbane djevojke s jedne strane i klasične ljepotice s crvenog tepiha s druge.

- S lakoćom miri ta dva suprotstavljena svijeta dame i buntovnice. Rijetko je griješila, a često je izgledala poput dive - zadovoljan je Ivan Friščić.

I glumica Zrinka Cvitešić godinu na izmaku može smatrati svojom. Savršeno se snašla na crvenom tepihu, a iako je u privatnom životu cura u trapkama, ona ih dobro nosi. Uvijek se trudi biti nasmijana i pozitivna pa zrači energijom koja podiže i obične traperice i sportsku majicu. Njezini stylinzi na crvenom tepihu su uvijek provjereni jer joj većinu haljina dizajnira Matija Vuica. Njezine čipkaste toalete zamijetili su i londonski modni kritičari koji su pohvalili Zrinkin outfit na crvenom tepihu dodjele kazališnog Oscara, nagrade Olivier.

Severina

Žena je iza koje su godine ustrajnog rada i modnih eksperimenata. Ove je godine pjevačica zablistala i stilski sazrijela.

Iva Balaban

Bivša manekenka zna koji su joj atributi i dobro ih naglašava. Iako voli istaknuti noge, mnogi smatraju da je pretjerala s ‘tjeranjem premršave manekenske figure’.

Ino Zeljak

Jelena Veljača

Coco Chanel je tvrdila da za dobar stil treba imati nešto skupo i nešto jeftino. Jelena je pobornica te izreke i dobro je primjenjuje.

Nina Badrić

Pjevačica je jedina kojoj godinama polazi za rukom da se njezinu stylingu dive i kopiraju ga konzervativnije i Hrvatice slobodnijeg duha.

PR fotografije

Zrinka Cvitešić

Glumica privatno najčešće nosi crne traperice i motociklističku jaknu, ali na crvenom tepihu ostaje vjerna zagrebačkoj dizajnerici Matiji Vuici čije joj haljine savršeno pristaju.

Marko Perić/24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...