Obavijesti

Show

Komentari 8

Pete Davidson rješava se svojih tetovaža: Još dvije godine će trebati da se baš sve uklone...

Pete Davidson rješava se svojih tetovaža: Još dvije godine će trebati da se baš sve uklone...
7

Glumac tvrdi kako je postupak uklanjana ne samo nevjerojatno bolan, već i dosta neugodan, zahvaljujući nekim suludim dizajnima koje je odabrao kad je bio mlađi

Kontroverzni komičar Pete Davidson (27) proslavio se u showu 'Saturday Night Live', a u vrijeme zaruka s pjevačicom Arianom Grande (28) komičar je istetovirao Arianin zaštitnik znak na vratu: zečje uši, koje je kasnije prekrio tetovažom srca. No poput pjevačice i tetovaža srca nestaje iz njegovog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Popularni komičar tvrdi da će mu trebati 'još dvije godine' da se uklone sve njegove tetovaže.
- Rekli su mi da kad napunim 30 godina, sve bi trebale nestati - rekao je Pete.

Pete Davidson nedavno je otkrio da uklanja tetovaže i tvrdi kako postupak nije samo nevjerojatno bolan, već i dosta neugodan, zahvaljujući nekim suludim dizajnima koje je odabrao kad je bio mlađi.

Srećom, zvijezda 'Saturday Night Live' pronašla je način da unovči svoje žaljenje zbog tetovaža. Naime, komičar sumnja kako je sve loše odluke donio zbog dehidracije.

Pete se udružio se s kompanijom 'Smartwater' kako bi pomogao pokrenuti Prvi dan rehidracije - čitav dan posvećen rehidraciji Amerikanaca nakon vikend proslave Dana Nezavisnosti.

Stalkerica ušla komičaru u kuću i šokirala obitelj - zvali policiju!
Stalkerica ušla komičaru u kuću i šokirala obitelj - zvali policiju!

Zvijezda 'Kralja Staten Islanda' pojavljuje se u isječku u kojem se pita mogu li se sve njegove loše odluke, uključujući hodanje modnom pistom i korištenje hoverboarda pripisati dehidraciji.

- Donio sam puno upitnih odluka, a nekoliko ih treba ukloniti - kaže Davidson na početku isječka, dok mu laserski uklanjaju tetovaže s ruke.

2017 MTV Video Music Awards - Press Room - Los Angeles

U nedavnom razgovoru za časopis People, Pete je rekao kako je od njegovog posljednjeg tretmana zapravo prošlo 'oko četiri ili pet mjeseci'.

- Koži treba mjesec dana da zaraste. Sljedeći ću termin dobiti za otprilike mjesec dana. Rekli su da bi, kad napunim 30 godina, sve trebale nestati. Dakle, ostalo im je još dvije godine - priznaje Pete.