Show

Komentari 14

Petko otkrio proces kako su on i mama uz ljepilo i zube postali Grubnići: Marko, nemoj se ljutiti

Petko otkrio proces kako su on i mama uz ljepilo i zube postali Grubnići: Marko, nemoj se ljutiti

Pa ovo je toliko zabavno. Petko, daj još... Mama ti je legenda. Kraljica je rodila kralja. I nama je bilo jako zabavno, samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Voditelj Dalibor Petko (41) i mama Katica postali su pravi hit na društvenim mrežama. Nakon što su se prerušili u stilista Marka Grubnića (38) i mamu Branku, voditelj je odlučio pokazati kako su tekle pripreme i kako je 'maškaranje' izgledalo iza kulisa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Katica je 'žicala' cipele od susjede, Petko je imao 'problema' s umjetnim zubima i ljepljivom trakom, ali smijeha pa čak i pjesme nije nedostajalo. 

- Pozdravljamo puno obitelj Grubnić. Nemojte se ljutiti na nas. Da vidite malo zabavice. Ma luda familija - napisao je Dalibor u opisu videosnimke. I ovaj put obitelj Petko dobila je brojne pozitivne komentare, a njegova majka koja će uskoro napuniti 70. godina postala je virtualna legenda. 

- Nisam si mogla ni zamisliti da ću takve cipele obući - rekla je majka Katica kroz smijeh. Visoke štikle jedva je navukla na noge.

- Pa ovo je toliko zabavno. Daj još... Mama ti je legenda. Kraljica je rodila kralja. I nama je bilo jako zabavno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

I ovaj put javio se Grubnić koji je pohvalio glavne aktere. 

- Pozdrav mami Katici. Bravo - kratko je napisao stilist i dobio pohvale jer se, pisali su mu, zna šaliti na svoj račun. 

Najčitaniji članci