Show

Komentari 26

Petko se trljao o Majinu lateks haljinu: 'Sva sam se ocijedila'

Petko se trljao o Majinu lateks haljinu: 'Sva sam se ocijedila'

Televizijski voditelj na duhovit je način čestitao svojoj prijateljici i pjevačici Maji Šuput 40. rođendan

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov proslavila je 40. rođendan, a brojni prijatelji i kolege poželjeli su joj sve najbolje putem društvenih mreža. Jedan od njih je i televizijski voditelj Dalibor Petko (40) koji je pjevačici čestitao rođendan na poseban način. Petko je na društvenim mrežama objavio video na kojem rukama trlja Majinu lateks haljinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Jedino s tobom mogu raditi ovakve budalaštine. Sretan rođendan. Volim te puno - napisao je voditelj ispod videa koji je snimio kad je Maja sudjelovala u njegovoj emisiji 'Dalibor Petko Show'. Također, Petko je objavio još nekoliko Majinih snimki u kojima se pjevačica žali na haljinu. 

- Jel ovo istina? 'Ko kurton sam se ocijedila - našalila se Šuput na snimci. Pjevačica je u subotu navečer pjevala na svadbi u Sukošanu, a mladenci su Maji priredili u ponoć iznenađenje te ju oduševili tortom koja je na sebi imala penis. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S DALIBOROM PETKOM: 

- Sretan rođendan, Majo - pisalo je na torti. Šuput nije mogla sakriti iznenađenje te je pitala mladu tko je birao tortu na što joj je ona odgovorila 'ja'. Pjevačica je na društvenim mrežama objavila rođendansku fotografiju. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci