Obavijesti

Show

Komentari 16

Petreković: Dugo sam sanjao da ću imati jednu malu ‘budilicu’...

Petreković: Dugo sam sanjao da ću imati jednu malu ‘budilicu’...
7

Da je Aleksandra Kramberger trudna objavili su s dvije vrećice leda kraj trbuha, aludirajući na pjesmu ‘Ice, Ice Baby’. Marla je rođena 21. kolovoza, a Mario je tad ponosno objavio kako im je stigao ‘novi model budilice’

VIDEO

Kažu neki da ih je očinstvo uozbiljilo, no kod Marija Petrekovića (48) to nije slučaj. U kolovozu su on i Aleksandra Kramberger postali roditelji. Ponosno je objavio sretnu vijest, dodao i 'napokon sloboda', a otkrio kako se nosi s izazovima očinstva. Jasno je da sve štima kad mu je tako dobra rima.

POGLEDAJTE VIDEO: Petreković priča anegdote iz života

Pokretanje videa...

02:06

- Prvi dani očinstva protekli su uzbudljivo, većinom veselo i raspjevano uz kapljicu, dvije, 3, 4, 5, 6... 7, 8, 9, 10 (izašao blijedi mjesec). Sad slijede drugi dani, pa onda treći dani, u svakom slučaju svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem(o). Napokon slobodna napisala je supruga, a ja sam objeručke prihvatio i objavio kad smo javnost obavijestili da je rođena, mislili smo na Marlu, bila je u trbuhu devet mjeseci, pa zato, ako me razumijete, čista simbolika - objasnio nam je radosni i razigrani Mario Petreković. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U čari roditeljstva spadaju i neprospavane noći. Aleksandra i Mario dobro se nose s tim i ne bi to mijenjali ni s čim. Dovitljivosti im ne manjka, kad je uz njega Marlina majka.

- Dugo sam sanjao da ću jednoga dana imati budilicu k’o svi normalni ljudi i evo, san je postao java, od budilice se ne spava, a nije se ni prije, od nespavanja se bolje brije. Malo je drugačiji bioritam. Sam naziv govori da je ritam bio, sad više nije. Uglavnom, prošli smo visinske pripreme za nespavanje u Njemačkoj. Mogu reći da dobro stojim sa spavanjem. Spavam stojećki. Onako k’o na straži, u smjenama, u bioritmu muzike za ples - rekao je Mario.

Pelene su “friškim” roditeljima sastavni dio života neko vrijeme, ali s Petrekovićem, barem to tvrdi, to nije tako teško.
- Pelene su moj život. Mijenjam ih najbrže, manje od minutu, ovisno o količini sadržaja u pelenama... To je rezultat koji nije došao preko noći, mijenjao sam pelene po kućama i barakama i staračkim domovima u Njemačkoj i šire, a i sam sam bio u govn*** do grla u par navrata u Engleskoj i Švedskoj, a po novom normalnom i u Hrvatskoj.

Muzika je zvonka radost, pa je tako i u kući veselog trojca.

- Marla noćna muzika nam je hit, zatim ansambl Avsenik, toplo preporučujem svim novopečenim roditeljima i onima koji žele napakostiti susjedima, zatim akcent je na slušanju obiteljsko prijateljskih bendova, Pavel, Vatra, Parni valjak, Nina Badrić, Let 3, Jinxi, Pipsi, Kawasaki 3P, Psihomodopop, John Legend, Soulfingersi, Bare i plaćenici, Bane i Songkillersi, TBF, Đavoli, Bolesna braća, Dino Dvornik, Oliver i mnogi drugi. Uglavnom klasika i heavy metal. Sviram i jako se trudim da je svirkom svojom ne probudim - kaže Petreković i dodaje kako mu se život nije puno promijenio:

Petreković pozirao s kćerkicom: Skupljam bojlere, peći, otpad...
Petreković pozirao s kćerkicom: Skupljam bojlere, peći, otpad...

- Skoro pa ništa. Sve je isto kao prije, samo što se dada bolje brije. Život sam po sebi ima veći smisao. Puno sam sretniji, mlađi i okretniji, manje pokisao, eto takva mi je sad misao.

Kaže da Marli žena kupuju hlače, a on štikl, kopačke, maskaru i korektor. Gleda i u budućnost, tinejdžersko doba svoje kćeri.

- Meni tinejdžersko doba još traje, Žena je jučer izašla iz puberteta, ali je rekla da se odmah vraća, la kukarača s Brača, tako da ćemo tinejdžerirat skupa, osim ako joj ta ideja ne bude glupa.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MARIOM PETREKOVIĆEM:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana