Obavijesti

Show

Komentari 20

Petrin put prema karijeri: Na setu su me naučili pravoj glumi

Petrin put prema karijeri: Na setu su me naučili pravoj glumi
1

UZBUĐENJE Ne može vjerovati da će se već sutra u podne na JoomBoos YouTube kanalu emitirati prva epizoda serije ‘Isti san’ i zna da će oduševiti sve

VIDEO

Ne mogu dočekati sutrašnji dan da napokon vidim što smo snimili, rekla je Petra Dimić (17), koja glumi u prvoj internetskoj seriji u Hrvatskoj 'Isti san'. Mlada Zagrepčanka uživa na setu jer je atmosfera odlična.

Fantastična atmosfera

- Svi se poznajemo otprije i zabavno nam je zajedno, iako je naporno snimati nekoliko sati dnevno - ispričala je Petra.Vodila je prošle godine JoomBoosovo natjecanje 'Videostar' s Davorom Gerbusom (19), pa je upoznala sve youtubere koji tumače uloge u uzbudljivoj seriji 'Isti san'.

- Najviše sam se zbližila s Filipom Dejanovićem, poznatim pod nadimkom The Sikrt - istaknula je Zagrepčanka. Petra se pohvalila da joj je bilo fenomenalno surađivati s koreografom Igorom Barberićem (44) i redateljem serije Filipom Dizdarom (27).

- Jako su simpatični i dobri. Potrudili su se objasniti nam naše uloge kako bismo ih što bolje odglumili - rekla je Petra. U seriji igra djevojku Ninu, koja je potpuno opuštena i ne obazire se na mišljenje drugih.

Nema vremena za ljubav

- Ona je jako popularna u školi i sviđa joj se Dinno, kojega glumi Dennis Domian. Nina vodi puno brige o odjeći i voli tulumariti - objasnila je učenica srednje ekonomske škole. Kaže da joj nije bilo preteško uživjeti se u svoj lik jer je i u stvarnom životu flegma. Nakon toliko uzbuđenja i iskustva na setu zna što želi u budućnosti.

- Definitivno hoću biti glumica, a zanimaju me i mediji te posao voditeljice - otkrila je Petra svoje planove za budućnost. Požalila se da nema vremena za ljubav uz karijeru, koju trenutačno stvara i školu.

Dobri prijatelji: Petra i Davor Gerbus znaju se otprije jer imaju zajednički YouTube kanal

- Ne stignem naći dečka i biti u vezi - rekla je srednjoškolka. Ne može vjerovati da će sutra seriju vidjeti cijela Hrvatska.

- Veselim se i znam da će moji roditelji i prijatelji biti ponosni kad vide rezultat našega rada - zaključila je Petra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu