Obavijesti

Show

Komentari 17

Pevec: Djeca me uvijek vesele kad mi kažu 'vidi crne Višnje'

Pevec: Djeca me uvijek vesele kad mi kažu 'vidi crne Višnje'
4

NIJE PROŠLA Višnja Pevec se probila pjesmom ‘Ti si sve što meni treba’ prije deset godina. Ispala je iz showa ‘Zvijezde’, no kaže da je sretna što je bila dio tima

VIDEO

Višnja Pevec (56) puna se nade i optimizma prijavila u RTL-ov show “Zvijezde”. Na prvoj večeri duelista s Renatom Zahirovićem pjevala je pjesmu “Jutros su mi ruže procvjetale” Amire Medunjanin. Rekla je da obožava tu sevdalinku, no iako se tad sve činilo idealnim, uslijedio je hladan tuš. Njezina mentorica Nina Badrić rekla je - NE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

Pjevačica je prošla i puno veće nedaće u životu od jednog izbacivanja iz glazbenog showa. Tako se ponijela i kad je čula odluku da se može spakirati i “poći kući pjevajući”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iako nisam prošla dalje, zadovoljna sam svojim nastupom. Pjevala sam pjesmu koju volim i pjevala sam je iz srca i duše - prokomentirala je Višnja svoj nastup i nastavila:

- To pogotovo osjete moje prijateljice, odnosno ljudi koji me vole, koje su me nakon nastupa zvale i plakale na telefon. Kažu mi: ‘Proživjela si velika zla i nepravde, a ostala jaka i hrabra te pjevaš s toliko emocija’. Djeca me pogotovo oduševljavaju kad kažu: ‘Vidi Crne Višnje’ i fotografiraju se sa mnom.

Renato Zahirović je izjavio kako nije zadovoljan izborom partnerice. Ipak, prošao je dalje, a Tonči Huljić je otkrio kako je “slab” na glas kakav ima Renato, iz čega bi se dalo naslutiti da mu nije “sjeo” Višnjin prodoran glas.

Tonči 'slab' na Renatov glas, a Nina poslala kući Višnju Pevec
Tonči 'slab' na Renatov glas, a Nina poslala kući Višnju Pevec

Žiri se začudio kad je vidio da je među prijavljenim kandidatima i poznata Bjelovarčanka.

- Pa vi ste već zvijezda, ne znam što radite u ovom showu - začuđeno ju je pitao Tonči Huljić, a potom ostao oduševljen izvedbom “Zar je voljeti grijeh”, koju je pjevala u prvom nastupu u showu.

Rekli su tad da ima manje vokalne nedostatke i došla je pod mentorstvo Badrić.

- Divim se vama i vašoj vjeri u ljude i dobro. Ostali kandidati bili bi bolji kad bi imali vaše srce i posvećenost uspjehu - komentirala je Nina pa joj se u prvom duelu ipa zahvalila.

- Nina je krasna žena i pjevačica te mi je žao što se nismo imale vremena više družiti. Sigurno da sam očekivala više, ali neka mladi idu dalje i neka pobijede, pred njima je pjevačka karijera - priznala je Pevec.

Život zvijezde nakon showa: Pevec je atrakcija 'Etno festa'
Život zvijezde nakon showa: Pevec je  atrakcija 'Etno festa'

Višnja se na glazbenu scenu probila pjevajući u duetu sa Zvonom Bohemom “Ti si sve što meni treba”. Deset godina kasnije ona nije sve što Nini treba, ali neće je to pokolebati.

Svijet joj se promijenio kad je nedavno snimila pjesmu “Crna Višnja”. Dijelom je i ona razlog što se prijavila u “Zvijezde”.

- Ta me pjesma vratila u život. Tad su me prijatelji počeli nagovorati da se prijavim u beogradski show ‘Nikad nije kasno’. No za to ima vremena, ja sam ipak otišla u ‘Zvijezde’ - priznala je za Story.

Zasad nema planova, nije još sigurna što i kako dalje, no muzika joj je, kaže, u krvi i ne bi bilo čudno da nastavi u glazbenom smjeru.

- Trenutačno ne planiram ništa, ali kako mi dolaze ponude za razne festivale, možda se već sutra odlučim za neku od ponuda. Dan nakon nastupa u ‘Zvijezdama’ imala sam čast nastupati na Festivalu bilogorskih pjesama u Velikom Trojstvu.

Za mnoge koji je ne poznaju, njezin glazbeni ukus je pomalo iznenađujući. No Višnja je, sudeći prema favoritima, u duši prava rokerica. Voli raznovrsnu glazbu, starogradske pjesme uvijek mogu proći, no kad priča o omiljenim izvođačima, na listi su joj Rolling Stonesi, Elvis Presley, Beatlesi...

Dok nije ozbiljnije zakoračila u glazbu, Višnja je sa suprugom Zdravkom vodila tvrtku Pevec, koja je otišla u stečaj.

- Prijateljima i onima koji me podržavaju drago je što sam nakon pakla koji sam prošla ostala normalna, vesela i hrabra te što ponovno pjevam - rekla je nedavno i dodala kako joj u karijeri nije bilo presudno to što joj je suprug Zdravko bio poslovan čovjek.

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'