Obavijesti

Show

Komentari 5

Pharrell se dvije godine trudio osvojiti srce dizajnerice Helen

Pharrell se dvije godine trudio osvojiti srce dizajnerice Helen
4

Iako je ljubovao s mnogim ženama poput Kelis i Christine Aquilere i činilo se da se nikad neće smiriti, Pharrell Williams onu pravu našao je u Helen Lasichanh

VIDEO

Reper, pjevač i producent Pharrell Williams (41) na sceni se pojavio još 1992. godine kad je napisao stihove za “Rump Shaker” za Wreckx-n-Effect. Od kraja ‘90-ih Williams i njegov dugogodišnji prijatelj Chad Hugo, zajedno poznati kao The Neptunes, polako, ali sigurno afirmirali su se kao tekstopisci i producenti mainstream glazbe, bilo da je riječ o popu, kao što je “I’m A Slave 4 U” Britney Spears, repu - Clipseova “Grindin” ili suvremenom r’n’b-ju kao što je bila pjesma Babyfacea “There She Goes”. 

Počeo je u školskom orkestru, sad je kralj industrije

Pharrell se počeo i pojavljivati u spotovima, gostujući u pjesmama poput Jay-Z-jeve “Excuse Me Miss” i Snoop Doggove “Beautiful”, a 2003. godine objavio je prvi samostalni singl “Frontin”. Prvi album “In My Mind” izašao mu je tek tri godine poslije, a sljedeći tek osam godina nakon toga. No Williams, koji je rođen u Virginia Beachu, u međuvremenu nije mirovao. Surađivao je s Britney, Jay-Z-jem, Solange i Madonnom. Zadnji uspjesi bili su mu “Blurred Lines”, “Lucky” i “Happy”, koje je producirao, gostovao u pjesmama te ih napisao ili bio suautor. Ove godine osvojio je Grammy za producenta godine, a u ožujku izdao svoj drugi album “G I R L”. Dosad je skupio sedam Grammyja, a u međuvremenu je osnovao i modni brend Billionaire Boys Club, kao i brend obuće Ice Cream.

- Liniju sam nazvao tako jer su to dvije stvari koje pokreću svijet. ‘Ice’ su dijamanti, a ‘cream’ gotovina - kaže Williams.

Vlasnik je butika u New Yorku, dizajnirao je nakit i naočale za Louisa Vuittona, osnovao vlastiti kanal “i am OTHER” u sklopu YouTubea te je s Chadom Hugom vlasnik diskografske kuće Star Trek Entertainment, zahvaljujući čemu sad “teži” 80 milijuna dolara.

- Cilj mi je zaraditi 500 milijuna dolara. Zadržat ću samo milijun, za svoju obitelj- rekao je u intervjuu za Rolling Stone. Ostatak novca planira ostaviti u humanitarne svrhe. U djetinjstvu nije uživao ni približno takav luksuz, a obitelj se često borila da uspije platiti račune za režije. Pharrell je odrastao u Virginia Beachu. Najstariji je od tri sina Pharoaha i Carolyn Williams. Majka mu je bila učiteljica, a tata majstor koji se bavio raznim popravcima u kućama u susjedstvu.

- Nije da smo bili siromašni kao u zemljama trećeg svijeta, no jeli smo puno graha - rekao je Pharellov brat David.

Nakon što se obogatio, Pharrell je roditeljima kupio kuću. Kao mladić slušao je sve žanrove, od Michaela Jacksona, Stevieja Wondera pa do Queena i Guns n’ Rosesa, vjerujući da je Axl Rose najveća rock zvijezda svih vremena. Njegovu ljubav prema glazbi potaknula je baka koja mu je predložila da se pridruži školskom orkestru. Svirao je bubnjeve te je poslije isticao kako se ondje naučio disciplini.

Prve stihove prodao je dok je bio u srednjoj školi

- Biti bubnjar je megamačo stvar. Stalno pokušavam biti bolji. To sam naučio u glazbenom kampu. Vježbali smo kao u vojsci - objasnio je Pharrell Williams.

Ondje je upoznao i Chada Huga koji mu je poslije postao partner. Producent Teddy Riley otkrio ih je na školskom nastupu.

Riley, koji je surađivao i s Michaelom Jacksonom, imao je studio blizu srednje škole za talentiranu djecu, u kojoj su Hugo i Williams tada pohađali prvi razred. Dao im je da snimaju i rade na pjesmama, a poslije je s The Neptunes potpisao i ugovor. Dok su još bili u srednjoj školi, 1992., prodali su prve stihove za pjesmu “Rump Shaker”, a do kraja ‘90-ih tražile su ih zvijezde poput Snoop Dogga, Janet Jackson i drugih.

Početkom 2000-ih s prijateljem Shaeom Haleyem osnovali su bend N.E.R.D. i počeli nastupati, no pjesme koje su pisali za sebe nikad nisu postigle uspjeh onih koje su pisali i producirali za druge pjevače. No s bendom i turnejom Williams je od anonimnog producenta postao izvođač kojega su žene počele smatrati seks-simbolom. Nedavno je u gostovanju kod Oprah priznao da su mu slava i novac “udarili u glavu”. Ego mu je porastao i uživao je u svemu što se nudilo, od tuluma na jahtama pa do raznih ljepotica. 

Htjela je istući Christinu Aguileru zbog Pharrella

Zbog njega su se slavne ljepotice čak i javno svađale te umalo potukle. Dok je hodao s Jade Jagger 2003. godine, flertao je s Christinom Aguilerom nakon nastupa, zbog čega je kći Micka Jaggera gotovo podivljala. Jade je “uletjela” između pjevača i Christine udarivši pjevačicu laktom pod rebra, zgrabila svojeg dečka i odvukla ga doma. Zbog scene koju je napravila naočigled zajedničkih prijatelja Pharrell ju je ostavio.
- Ne mogu biti s ljubomornom curom, nema teorije - rekao je poslije novinarima. Navodno se nedugo zatim javio Christini te su se neko vrijeme viđali, iako to ni ona ni on nisu potvrdili. Nakon nje bio je s još jednom pjevačicom - Kelis, koja je poslije rekla da ju je jako razočarao.

- Nikad nismo bili u vezi. U istom smo odnosu sad kao i prije, osim dijela sa seksom. Bilo mi je previše stalo do njega. Zbog Pharrella sam počela vjerovati da svi muškarci varaju - rekla je u intervjuu. Uslijedila je veza s Aleshom Nixon, pjevačicom grupe Mis-Teeq, koju je vidio na naslovnici FHM te je pozvao da glumi u spotu za pjesmu “She Wants To Move”.

Tri godine bio je u vezi i s Vashtie Kolom, s kojom se navodno neobavezno seksao nakon prekida te se s njom i danas čuje i pomaže joj. Navodno je preporučuje drugim glazbenicima kao stručnjakinju za snimanje videospotova. No nijednoj od silne plejade djevojaka Williams nije mogao ostati vjeran. Paralelno sa svim tim vezama trudio se osvojiti Helen Lasichanh, no za razliku od ostalih, ona nije “trzala” na njegov šarm. Dizajnerica Helen bila je u sretnoj vezi i nije pokazivala baš nikakav interes za Pharrella.

Dvije je godine ‘lovio’ Helen, koju je i oženio

- Nije odgovarala na pola mojih poruka. To me nije zaintrigiralo jer sam imao hrpu love i mislio sam da imam pravo na sve. No na kraju sam se pomirio s tim da je ne zanimam i da ona ima dečka - rekao je Williams Oprah.

Na kraju je pristao da budu samo prijatelji, a to je potrajalo dvije godine, dok ona nije prekinula s dečkom.

- Kad je konačno bila sama i dostupna, često sam je povređivao. Nisam bio spreman odreći se samačkog života. Mislio sam da bih tako mogao živjeti još deset godina. No želim li to? I tako sam odlučio da ne želim. Nakon toga smo počeli hodati - rekao je pjevač.

No njihova veza nije bila tako jednostavna kako je to Williams objasnio. Kad ju je konačno dobio, Williamsu Helen više nije bila zanimljiva. Iako je početkom 2008. godine zatrudnjela s njegovim djetetom, on se još nije bio spreman vezati. U tom razdoblju je govorio da su njegovi kovčezi Louis Vuitton njegova obitelj. Uživao je u penthouseu na 40. katu s pogledom na ocean te se hvalio kako obožava crtiće i da je ovisan o računalnim igricama.

- Teško mi je odrasti. Nisam spreman - govorio je tada, a Helen je u tišini trpjela.

Tu “tešku odluku” kojom se odrekao raskalašenog života superzvijezde donio je tek 2010. godine kad su i službeno postali par. Zaručili su se u srpnju 2012. godine i vjenčali godinu dana poslije. No još ga prate glasine da je nevjeran. Strani mediji nedavno su pisali da je prevario Helen s Karolinom Kurkovom. Upoznali su se na snimanju za Vogue i producent navodno nije odolio bivšoj Viktorijinoj anđelici.

- Nemamo ništa protiv Pharrella, ali to nije istina - tvrdio je manekenkin glasnogovornik, a na glasine je reagirao i njezin dugogodišnji dečko, talijanski poduzetnik Alessandro Bazzoni, koji tvrdi da je cijelo vrijeme bio sa svojom djevojkom te mu nije jasno tko izmišlja takve glasine.

Još ga prate glasine da je nevjeran

No zli jezici tvrde da je Williams viđen kako prisno pleše s njom na zabavi Donatelle Versace. Navodno su se i ljubili. Producent nikad nije komentirao glasine, kao ni njegova supruga.

Helen zapravo nikad nije razgovarala s medijima. O njoj se malo toga zna, osim da se nekad bavila manekenstvom, a danas je dizajnerica. Pharrella često prati na raznim događanjima, no svoj život drži daleko od javnosti. Iako je njegova bivša Nixon komentirala kako je Pharrell sa svojih 175 centimetara prenizak za njezin ukus, Helen to ne smeta. Sa svojih 180 centimetara bez ustručavanja nosi visoke potpetice dok je s njim. Vjenčali su se u kolovozu 2013. godine u Miamiju na maloj ceremoniji na brodu simboličnog imena za Pharrella “Nikad ne reci nikad”. Oboje su nosili kariranu odjeću, kao i većina gostiju, a najvažniji među njima bio je njihov 5-godišnji sin Rocket Man.

- U našoj vezi je svaka noć kao kad dijete prespava negdje drugdje pa možemo uživati sami. Helen je moja najbolja prijateljica i mislim da je to najvažnije u vezi - rekao je nedavno Pharrell.

Na svadbi su im nastupili Busta Rhymes i Usher. Pharrell Williams je inače osnivač humanitarne organizacije From One Hand To Another koja brine o mladima od sedam do 20 godina u rizičnim zajednicama diljem zemlje, a u rodnom Virginia Beachu gradi 35 milijuna vrijedan centar namijenjen mladima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja