Obavijesti

Show

Komentari 15

'Pijani akvarel': Grdovića je bivša šogorica naslikala vinom

'Pijani akvarel': Grdovića je bivša šogorica naslikala vinom
2

UMJETNOST Zadarska pjevačica i Grdovićeva bivša šogorica Marina Tomašević glazbene idole i članove obitelji ovjekovječuje u syrahu i merlotu

VIDEO

Mladena Grdovića slikala sam vinom syrah, a inače koristim i merlot. S njima nema zafrkancije, kako naslikaš, tako ostaje, nema ispravaka, kaže Marina Tomašević (57).

Zadarska pjevačica portretirala je Grdovića nasmijanog s pogledom u daljinu uz stihove njegove najpopularnije pjesme “Dalmatinac sam” i u društvu psa dalmatinca. Tomašević je s Grdovićem i obiteljski povezana. Bila je udana za Mladenova brata Paula, s kojim ima kćer Paulu (39).

- Mi smo i živjeli skupa te se zajedno preselili u Zagreb kako bismo izgradili karijere. Mladena nikad ne zamišljam s čašom vina u ruci. On je za mene jedna osjetljiva osoba puna emocija koja ima svoje mane baš kao i svi drugi - kaže Marina.
Sliku sa svojim likom, koju je naslikala bivša šogorica, prokomentirao je i Grdović.

"Vino? ja to uopće više ne pijem. ni kapi. živim zdravo i trčim. evo brankica mi pomaže spakirati kofere"

- Mislim da me baš pogodila, to sam baš ja. Moja Marina je jako talentirana i drago mi je da se ponovno uhvatila slikarstva. A vino? Ja to više uopće ne pijem. Ni kapi. U posljednje vrijeme živim zdravo, trčim, a supruga Brankica mi upravo pomaže spakirati stvari i odabrati koja ću odijela nositi za koncerte - kaže nam zadarski pjevač dok se hitno sprema za put u Kanadu i SAD, gdje će u sljedećih mjesec dana održati sedam koncerata.

Putuje s menadžerom Duškom Lokinom i svojim bendom Romantic.

- Sve mi je lako i sve mogu preživjeti, ali let avionom ne mogu nikako, to mi je najgora noćna mora. Trideset puta sam išao u Australiju, letio po 33 sata do tamo, svi spavaju, a ja jedini budan. E moj Mladene... Zato ću sad odmah prije uzlijetanja popiti jedan normabel. Nema mi druge - raspričao se Grdović.

Marina Tomašević je naslikala deset portreta svojih kolega, među njima Olivera, Mišu, Gibonnija, Vinka Cocu i Tomislava Ivčića, s kojim je bila dobra prijateljica. Uz njega stoje stihovi “Kalelarge”.

"Meditirala sam i odjednom sam imala bljesak. došlo mi je da slikam portrete kolega"

- Najteže mi je bilo naslikati Mišu. Taj njegov karakter koji mu se vidi u očima. Dosta sam papira isparala dok nisam bila zadovoljna - kaže Marina.

Nakon djetinjstva u kojem je često crtala, Tomašević se umjetnosti vratila prije desetak godina.

- Bila sam u velikoj depresiji. U kratko vrijeme umrli su mi majka, sestra i šogor, a kad mi je umro i otac, to je bila kap koja je prelila čašu u mojem životu. Morala sam doći k sebi, morala sam naći nešto što će me održati na životu. I našla sam slikanje. Meditiram svaki dan i tijekom jedne meditacije imala sam bljesak - došlo mi je da slikam portrete svojih kolega. Tek sam počela sa slikanjem, bit će toga još svakako - zaključila je Tomašević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...