Obavijesti

Show

Komentari 4

Pilat ima novi singl: Emocije su me obuzele dok sam ga snimao

Pilat ima novi singl: Emocije su me obuzele dok sam ga snimao
2

Pomalo me podsjeća na filmove Pedra Almodóvara - stalno na nekom rubu melodrame, ali istovremeno inteligentno, emotivno, čak pomalo i duhovito, prepuno lijepih slika, kaže Mateo

VIDEO

Predivna ljubavna balada Matea Pilata „Dok odlaziš“ spremna je još jednom osvojiti srca vječnih romantičara, ali i svih onih koji će to tek postati. Istoimeni singl Mateo će predstaviti i na ovogodišnjem festivalu dobrih vibracija - Aurea Festu u Požegi gdje će 30. kolovoza nastupiti s mnogobrojnim kolegama glazbenicima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mladi glazbenik nije mogao suspregnuti emocije kada je govorio o svom provjerenom timu i njihovoj odličnoj suradnji, ali ni činjenicu koliko je oduševljen sa samim video uratkom.

- Zahvaljujući mom autorsko-producentskom timu (Prajo-Kunštek-Popeskić), još nisam otpjevao pjesmu u koju nisam bio zaljubljen već na prvo slušanje pa tako i novi singl, "Dok odlaziš" ulazi u tu moju kolekciju - rekao je Mateo. 

- Svaki put tijekom snimanja obuzimale su me tako snažne emocije i držale me danima poslije. Teško mi je reci što mi je bolje - tekst, glazba, aranžman, svirka... Osjećao sam se toliko dobro pjevajući je, kao kad obučete vrhunsko odijelo, krojeno po mjeri i bez milimetra pogreške. Baš sam uživao, iako je to vokalno poprilično zahtjevna pjesma, ali takve i volim. Mislim da će se svidjeti svima koji vole kvalitetnu modernu glazbu, a i mnogi će sigurno prepoznati vlastitu priču u njoj. Ljubavna je, naravno, govori o snažnoj ljubavi koja ne prestaje rastankom, ali pri tom smo, mislim, uspješno izbjegli patetiku. Pomalo me podsjeća na filmove Pedra Almodóvara - stalno na nekom rubu melodrame, ali istovremeno inteligentno, emotivno, čak pomalo i duhovito, prepuno lijepih slika - nastavio je. 

Za spot je zaslužan iznimno talentirani umjetnik Paolo Gentilini kojeg je radio u nekoj modernoj, skoro otkačenoj maniri, a Matea silno zanima kakav dojam će ostaviti na širi krug ljudi.

Osvrnuo se Mateo i na skorašnji nastup na Aurea Festu, ali i na to kako provodi ljeto.

- Cijelo ljeto provodim radno, skoro bez dana stanke u svirkama, pa mi nastup na Aurea Festu dolazi poput lijepog izleta na kojem ću se družiti s prijateljima i s užitkom uživo predstaviti ovu pjesmu. Baš se radujem, istinski - kaže. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao