Show

Komentari 49

Pinčić je večer provela u društvu Pažanina: Hvalio njezine štrukle

Pinčić je večer provela u društvu Pažanina: Hvalio njezine štrukle

Žena zna i gotovo, napisao je splitski kuhar koji je s voditeljicom surađivao u showu: 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Iako se razvodi, Doris je ovih dana i više nego nasmijana...

Krah braka Doris Pinčić (31) i Borisa Rogoznice (31) odjeknuo je poput bombe u medijima, a javnost ne prestaje nagađati o razlozima prekida para kod kojeg je sve do nedavno izgledalo idilično.

Voditeljica i glumica iz dana u dan pokazuje kako se nosi s tim teretom, no ako je sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, Doris je i više nego nasmijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada je pratitelje na Instagramu zaintrigirala fotografijama kojima je otkrila kako je večer provela u društvu splitskog kuhara Ivana Pažanina (35) i drugih prijatelja.

Ekipa je uživala u štruklama, a sam kuhar pohvalio je Dorisino umijeće u pripremanju specijaliteta.

- Žena zna i gotovo - napisao je Pažanin koji je s voditeljicom surađivao u showu: 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Podsjetimo, nakon šuškanja o raspadu braka, Boris i Doris oglasili su se na društvenim mrežama.

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili - napisali su.

Dodali su kako 'nema drame' te da nastavljaju dalje hrabro i s osmijehom.

- Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju - zaključili su.

Najčitaniji članci