Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
42 komentara

Pinčić u 'borbi' za krevet: 'Uživaj dok nemaš više djece'

Doris ne skriva sreću kada je u pitanju njezina uloga majke. Sada se našalila i na društvenim mrežama objavila fotografiju kako odmara u krevetu sa svojom djecom, navodeći kako se bori za komadić postelje

Foto: Instagram
42 komentara

Nemam pojma zašto me stalno bole leđa. Nek digne ruku tko se još ovako bori za komadić postelje, napisala je glumica i voditeljica Doris Pinčić (31) pored fotografije koju je podijelila na svom Instagram profilu. Na fotografiji se vidi kako Doris očigledno 'borbu za postelju' gubi protiv vlastite djece, sina Donata (6) i kćeri Gite (1).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na objavljenu fotografiju Doris je dobila mnoštvo komentara od svojih kolega koji su imali ista iskustva.

- Kao mama s troje djece, ja samo vidim da ti i na spavanju izgledaš lijepo i imaš frizuru - napisala joj je glumica Marijana Mikulić (38).

Foto: Instagram

U raspravu su se uključili i televizijski voditelj Tomislav Jelinčić (42) te radijska voditeljica Ana Herceg.

- Vidjet ćeš kako je kad dođe i četvrto. Zato sad uživaj na rubu - napisao je Tomislav.

SIN IMA ROĐENDAN Slavlje kod Doris: 'Daješ nam razlog za nadljudsku borbu...'

- Ajme meni, Dodo. Umrijet ćeš - našalila se glumica Ana Maras Harmander (38) i u znak podrške 'zalijepila' emotikon srca.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Prema svemu sudeći, fotografiju je snimio Dorisin suprug, glazbenik Boris Rogoznica (32), koji je, da se naslutiti, najveća 'žrtva' ove gužve pa je iz kreveta i izguran.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Prije dva dana Doris i Boris proslavili su Donatov šesti rođendan, povodom čega je glazbenik na društvenim mrežama napisao emotivnu poruku.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Najljepše je biti roditelj djeci koja su voljena i koja vole. I već samo to dovoljno je veliko životno postignuće. Sretan rođendan Donat. Šest godina nas činiš sretnim i ponosnim, i daješ razlog za nadljudsku borbu pred kojom sve ostalo nema ama baš nikakve šanse - napisao je uz video snimku na kojoj su malom Donatu i zapjevali za njegov rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message