Obavijesti

Show

Komentari 0

Pink odgodila turneju: 'Morala sam, dijete je vrištalo od boli...'

Pink odgodila turneju: 'Morala sam, dijete je vrištalo od boli...'
10

Pjevačica je otkrila kako je uzimala antibiotike i steroide te koristila razne sprejeve za nos i grlo kako bi se oporavila. Na turneju sa sobom je povela sina i kćer

VIDEO

Već sam dva puta bila bolesna, kao i moja djeca, na ovoj australskoj turneji, no prvi put smo uspjeli progurati kroz to, istaknula je Pink (38) na društvenoj mreži. Pjevačica je odgodila koncerte u Australiji nakon što je oboljela od želučanog virusa, a zbog dehidracije je završila prošlog tjedna u bolnici. 

- Ostala je preko noći u bolnici kako bi se što bolje oporavila - istaknuli su organizatori turneje 'Beautiful Trauma' koja je počela 4. srpnja i trebala bi trajati do 26. kolovoza. Pjevačica je odgodila koncerte zbog preporuke liječnika. Pink je otkrila kako je uzimala antibiotike i steroide te koristila razne sprejeve za nos i grlo kako bi se oporavila. Dodala je kako je njezin sin Jameson Moon (1) usred noći vrištao od bolova, a ona je za to vrijeme govorila kćeri Willow Sage (7) kako je sve u redu. 

Pjevačica je istaknula kako nikada nije iskorištavala svoju poziciju tako odgovorivši na kritike zbog otkazivanja koncerata. Naime, neki australski mediji su objavili fotografije Pink i kćeri na plaži te napisali da nije bolesna nego uživa na plaži. Pjevačica tvrdi da je zapravo do sada bila poznata po besprijekornom odrađivanju svojih glazbenih obveza. 

 

I don’t need to clear this up, but out of respect for my fans I will attempt it. I scheduled this tour meticulously, trying to do what was best for my children, while also putting on the best and most physically demanding and beautiful show of my life. This break in Byron has been scheduled since 2017, as a way to get outside the hotel and the winter and have some time with my children. I’ve already been sick twice (kids as well)on this Australian tour, but the first time we got sick, I was able to push through. This time, what these parasite paparazzi don’t show you, is two doctor visits in Byron on two consecutive days, antibiotics, steroids, Vick’s, nose spray, throat spray, more steroids, NyQuil, a screaming baby in the middle of the night, every night, while mama gives him warm baths and tells her daughter everything is fine. You can think whatever you want, it’s your right, but I have never taken advantage of any one in my entire life. I have never fucked off while disrespecting hard working people who spend money to come see me play. I have never phoned in a single tour, I have an impeccable record for not cancelling. I mother with everything I have whilst handling all the rest. The snark in this is unbelievable and makes me long for a nicer world. I’m doing the absolute best I can, and you can believe it or not. What they don’t show you in this picture is me drinking water and lying down while my friends try to entertain my 7 year old who is asking me why these creepy men are surrounding us and pacing back and forth and taking pictures of her every move. I will see everyone tomorrow whether I’m better or not, and the postponed show will be rescheduled. As I said, I’m sorry to the real fans who this situation has affected. Onwards and upwards.

A post shared by P!NK (@pink) on

- Radim apsolutno najbolje što mogu i možete vjerovati u to ili ne. Ono što se ne vidi na fotografiji je kako ja pijem vodu i ležim dok prijatelji pokušavaju zabaviti moju sedmogodišnju kćer dok me ona ispituje zašto nas neki jezivi tip slika - napisala je Pink. Pjevačica se ispričala 'svim pravim fanovima koje je pogodilo otkazivanje koncerata'. 

 

I trust this man very, very much. Thanks Melbourne @khasanb84 😍

A post shared by P!NK (@pink) on

Pink se nakon toga pohvalila slikom nasmiješenog sina, a obožavatelji su joj poželjeli da se što prije oporavi. Neki su komentirali da ne može nastupati dok ne bude potpuno zdrava te su istaknuli da je da je ružno što se ljudi brinu zbog novca za ulaznice koji će dobiti natrag. 

 

Yes you certainly do, little buddy

A post shared by P!NK (@pink) on

Pink je od 2006. u braku s bivšim vozačem motociklističkih utrka Careyjem Hartom (43). 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...