Obavijesti

Show

Komentari 0

Pitanje koje se svi pitamo: Zar su stvarno svi mutanti nestali?

Pitanje koje se svi pitamo: Zar su stvarno svi mutanti nestali?
2

U budućnosti koja dolazi, mutanata nema. Wolverine, star i već umalo nemoćan, bori se sa zadnjom snagom da bi svojim ljudima pomogao. No hoće li ta borba biti dovoljna?

VIDEO

Već neko vrijeme je poprilično jasno svima koji su pročitali strip 'Old Man Logan', od Marka Millara, da se treći solo film o Wolverineu zbiva u bliskoj budućnosti. Jedna od glavnih indikacija da je uistinu tako jest i naslov filma, koji je nedavno objavljen, kao i fotografija jako oronulog Profesora X-a, koju je objavio redatelj Mangold.

No tek smo sa dvije fotografije, sa Twittera i Instagrama, u stvari dobili svojevrsnu potvrdu tih sumnji. Kako se može vidjeti na prvoj fotografiji, koju je objavio Hugh Jackman, u pitanju je kadar iz auta. Na njemu se vidi isječak iz novina na nekom latinskom jeziku, sa jahtom i komentarom 'SUNSEEKER'. Tako je Jackman barem donekle potvrdio da se 'Logan' odvija na cesti, tj. da je u pitanju film ceste, što i je radnja spomenutog stripa.

Na drugoj fotografiji (objavio ju je službeni profil filma na Instagramu) vidi se urezan natpis 'Where are all the mutants?', ili prevedeno s engleskog, 'Gdje su svi mutanti?'. I to sugerira budućnost poput one u stripu 'Old Man Logan', u kojoj mutanti stvarno jesu nestali, ili žive porobljeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Mutants

A photo posted by @wponx on

U filmu se, uz Jackmana i Stewarta po posljednji put u svojim ulogama, pojavljuje i Boyd Holbrook u ulozi nekog mišićavog čudovišta (pretpostavka je da glumi mutiranog Hulka) te Stephen Merchant (možda glumi Calibana, visokog mutanta koji krade tuđe moći) u još neotkrivenoj ulozi. Osim njih, u još jednoj nepotvrđenoj ulozi (no opet vrlo vjerojatno, kao negativac Nathaniel Essex, tj. Mister Sinister) nastupa Richard E. Grant.

'Logan' nam u kina dolazi 3. ožujka 2017. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode