Obavijesti

Show

Komentari 2

Pjesma 'Lady Marmelade' slavi 20 godina: Zaludile su svijet seksi grudnjacima i halterima

Pjesma 'Lady Marmelade' slavi 20 godina: Zaludile su svijet seksi grudnjacima i halterima
1

'Prema mojem sjećanju, prilikom snimanja nije bilo takvo ozračje. Uistinu se radilo o tome da se okupimo, budemo žene, budemo malo iznad sebe, izrazimo se i prezentiramo se kao hrabra seksualna bića'

VIDEO

Dva desetljeća nakon izlaska obrade pjesme 'Lady Marmalade' Christine Aguilere, Missy Elliott, Mye, Pink i Lil 'Kim je i dalje jedan od najpoznatijih glazbenih spotova našeg doba. A pjevačice su proslavile 20. godišnjicu pjesme na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Lidija Bačić obradila hit 

Pokretanje videa...

'Savage love' - cover by Lidija Bačić 03:00

Christina Aguilera (40) podijelila je fotografiju svojeg nezaboravnog crvenog donjeg rublja iz spota s crvenim draguljima napisavši u naslovu 'Sretna godišnjica, Lady Marmelade'.

Povodom obljetnice prvog predstavljanja pjesme i spota razgovarala je s Cosmopolitanom podsjetivši na osnažujući seksualni koncept. 

- Mislim da smo svi na stol unijeli nešto jedinstveno. Poruka je bila sjajna, jer se svaka žena želi osjećati dobro u svojoj koži. Svaka žena želi posjedovati svoju seksualnost - želite li staviti korzet ili ne - rekla je.

- Prije, biti seksualiziran u medijima je značilo da ćete biti etiketirani, a posjedovati svoju seksualnost značilo je da će vas svi posramljivati - objasnila je. 

Prisjetila se da čim je čula Missynu i Rockwilderovu obradu da je pomislila kako će ta obrada biti pjesma zbog koje će se žene dobro osjećati piše People magazin. 

Missy Elliot (49) je na Twitteru objavila cjeloviti video uz koji je napisala da je u pitanju 'jedna od najvećih suradnji u povijesti'. Dodala je da je taj dan 20 godišnjica pjesme i da 'ste trebali biti tamo da bi to osjetili!'.

U međuvremenu, Mýa (41) je objavila nekoliko fotografija i snimaka iza kulisa na Instagramu, napisavši: 'Danas u #Herstory Sretna 20. obljetnica #LadyMarmalade #MoulinRougeedition'.

- Trenutak je bio vrlo osnažujući, jer su žene obično suprotstavljene, posebno u svijetu zabave - rekla je Mya. 

- Prema mojem sjećanju, prilikom snimanja nije bilo takvo ozračje. Uistinu se radilo o tome da se okupimo, budemo žene, budemo malo iznad sebe, izrazimo se i prezentiramo se kao hrabra seksualna bića - objasnila je. 

Povijesna suradnja, koja je obrada pjesme iz 1974. djevojačke grupe Labelle Patti LaBelle, okupila se za Moulin Rouge! soundtrack 2001. godine.

- Izvorna verzija Labelle bila je pjesma koju smo svi voljeli slušati dok smo odrastali i osjećale smo se počašćeno prilikom da ju obradimo na naš način - rekla je Elliott, koproducentica pjesme. 

- Željeli smo predstaviti svaku od 'četiri gadne ribe iz Moulin Rougea', okupljajući njihove različite vještine i osobnosti u istinsku proslavu različitosti, talenta i ženskog jedinstva - dodala je. Obada je dobila i Grammy za najbolju pop suradnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...