Obavijesti

Show

Komentari 12

'Pjesma s Dedićem objavljena je u zbirci ljubavnih poezija...'

'Pjesma s Dedićem objavljena je u zbirci ljubavnih poezija...'
4

Ovo ljeto objavio je i novi spot 'Sve ili ništa', a fanove je iznenadio videom jer je crno-bijeli. Osim toga, pazilo se na svaki detalj pa su se pomno birali gosti koji će se pojaviti u spotu

Slatka obavijest. Moja pjesma 'Jer ti ljubiš drugoga' koju sam snimio u duetu sa Arsenom Dedićem, kao i pjesma 'Vrijeme je za promjene', objavljene su u Međunarodnoj zbirci ljubavne poezije 'Najljepše ljubavne pjesme'. Jučer je u Zagrebu održana promocija zbirke, pohvalio se na društvenim mrežama Mladen Burnać (49). 

Zagrebački kantautor nakon objave dobio je brojne pohvale, a u manje od sat vremena 'skupio' je više od sto lajkova. 

Ovo ljeto objavio je i novi spot 'Sve ili ništa', a fanove je iznenadio videom jer je crno-bijeli. Osim toga, pazilo se na svaki detalj pa su se pomno birali gosti koji će se pojaviti u spotu. U njemu se pojavljuje balerina Hrvatskog narodnog kazališta Lucija Radić, čelist Matej Milošev, Miss Zagreba Marija Rogić, akademski slikar Hrvoje Puškarić te jazz plesačica Anamaria Cvjetković. Burnać je redatelj i stilist spota.

- Dugo sam se pripremao za ovako nešto, više od mjesec dana. Napravio sam cijelu knjigu snimanja, te opis svakog kadra, doslovce po svakoj sekundi pjesme. Pjesma je autorski moja, i glazba i stihovi, te sam imao vrlo jasnu viziju, kako bi to izgledalo. Kako su moji spotovi i inače uvijek drugačiji, pazio sam na to da ostanem na svom putu, bez obzira na trendovsku glazbu. Ali ipak, prve reakcije su sjajne, čak i izuzetno dobre - ispričao nam je Mladen.