Obavijesti

Show

Komentari 6

Pjevač Ed Sheeran nastupit će u sedmoj sezoni Igre prijestolja

Pjevač Ed Sheeran nastupit će u sedmoj sezoni Igre prijestolja
1

Svjetski popularan pjevač, Ed Sheeran, imat će malenu ulogu u sedmoj sezoni serije. Producenti David Benioff i Dan Weiss su ga neko vrijeme pokušavali nagovoriti da se pridruži ekipi

VIDEO

Producenti najbitnije serije na svijetu, 'Igre prijestolja', napokon su se oglasili te su donijeli još malo detalja o novoj sezoni te serije. Najbitnija novost svakako je ona da će Ed Sheeran, imati malenu ulogu u sedmoj sezoni serije.

David Benioff i Dan Weiss, glavni i odgovorni za seriju, izjavili su da su ga neko vrijeme pokušavali nagovoriti da se pridruži svojim prethodnicima koji su imali epizodne uloge (Coldplay, Mastodon, Of Monsters and Men, Sigur Ros), a da su ga tek nedavno uspjeli uvjeriti. Sam pjevač je vijest potvrdio putem svojeg Twittera.

Uz tu vijest, producenti David Benioff i Dan Weiss potvrdili su i da će posljednja sezona serije imati samo šest epizoda, što će ju učiniti najkraćom sezonom serije. Da podsjetimo, sedma sezona imat će samo sedam epizoda, što znači da nam do kraja serije preostaje samo 13 epizoda, umjesto 20 kako bi to bilo da svaka sezona ima uobičajenih deset epizoda.

Premda smo naviknuli seriju gledati sredinom proljeća, ovaj put to neće biti tako. Serija dolazi u nedjelju 16. srpnja, za gledatelje koji će gledati američku premijeru, a tijekom ponedjeljka, 17. srpnja, za europsku publiku. Sami producenti su to objasnili klimatskim promjenama.

- Stižemo kasnije jer na kraju ove sezone 'Zima dolazi', što znači da nam je toplo vrijeme na snimanju poremetilo planove - rekli su Benioff i Weiss.

U seriju se vraćaju gotovo svi glumci na koje smo već naviknuli, a dobivamo i neke nove, kao borca UFC-a, Conora McGregora, primjerice.

Premda sedma sezona ne bi trebala dati mnogo odgovora, jer se to čuva za finalnu sezonu, i dalje bismo mogli saznati je li tzv. 'Queenslayer' teorija istinita. Uz tu teoriju, mnoge fanove zanima hoće li se obistiniti teorija da su Dany i Jon budući par, kao i teorija o nadolazećem sukobu između The Hounda i njegovog zombi brata, The Mountaina.

Na ova pitanja ćemo odgovor dobiti tek sredinom srpnja, a do tada čitajte naše filmske stranice za nove informacije o seriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode