Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
59 komentara

Pjevač Jole s kćerima stigao u rodilište po suprugu i sinčića

Nakon tri curice u obitelji, najstarije Ive (13), Eme (10) i Tie (7), dolazak na svijet sinčića Ivana Luke posebno je obradovao ne samo roditelje već i širu obitelj

Split: Pjevač Jole s kćerima stigao u rodilište po suprugu i sinčića
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
59 komentara

Rano u subotu u tri sata i trideset minuta Ana, supruga pjevača Joška Čaglja Jole (47) u splitskom je rodilištu na svijet donijela zdravog dječačića. Četvrto je to dijete paru, a popularni Jole posljednjih je dana (pre)malo spavao. 

Split: Pjevač Jole s kćerima stigao u rodilište po suprugu i sinčića | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Nisam spavao četiri noći. Slavio sam, pjevao, dolazili su mi prijatelji, čestitari. Emocije su me preplavile. Predivan je to osjećaj. Dobio sam četvrto. zdravo dijete. Imam tri krasne i zdrave kćeri, divnu suprugu... kud ćeš bolje? Ili više? - rekao nam je ushićeni Jole.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Cijelu trudnoću Ana je nosila bez ikakvih tegoba, uvijek aktivna i u pokretu. Tako je, kako saznajemo, i porod prošao bez komplikacija. Maleni Ivan Luka težak je tri kilograma i dvadeset dekagrama, a dugačak je 49 cm.

PRINOVA U OBITELJI Jole i supruga dobili su četvrto dijete: Stigao je sin Ivan Luka

Nakon tri curice u obitelji, najstarije Ive (13), Eme (10) i Tie (7), dolazak na svijet sinčića Ivana Luke posebno je obradovao ne samo roditelje već i širu obitelj. Stoga radost i sreću nisu mogli skriti ni djed Ivan, Jolin otac čije je ime ponio prvi unučić u obitelji Čagalj te baka Iva, Jolina mama.

Split: Pjevač Jole s kćerima stigao u rodilište po suprugu i sinčića | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Presretni smo, hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu - rekao nam je djed Ivan. Maleni Ivan Luka malo je 'uranio' jer je termin poroda bio 6. prosinca. Iznenadio je i tatu Jolu koji nije bio uz suprugu Anu jer je ovog vikenda bio na putu sa kojeg se vraća u Split da bi odjurio svojoj supruzi Ani i prinovi u splitsko rodilište.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message