Show

Komentari 12

Pjevačica pokazala liniju: Staru Adele si sakrila, gdje je nestala?

Pjevačica pokazala liniju: Staru Adele si sakrila, gdje je nestala?

Obožavatelji britanske glazbenice Adele još jednom su se iznenadili njezinom savršenom figurom. Drago im je što se i dalje zdravo hrani jer su svjesni da tako potiče i druge na kvalitetniji način života

Pjevačica Adele proslavila je 33. rođendan, a tim povodom obradovala je milijune pratitelja na Instagramu podijelivši tri nove fotografije. Inače rijetko objavljuje slike na društvenim mrežama pa su se fanovi itekako razveselili vidjevši njezinu novu liniju.

POGLEDAJTE VIDEO: Adele obradovala fanove

Oduševila ih je prošle godine, također na svoj rođendan, kada je, nakon dugo izbivanja, pokazala kako se stesala. Komplimenata i ovoga puta nije nedostajalo. 

- Sretan rođendan, kraljice naša. Prekrasno izgledaš - hvalili su je. Ipak, našlo se i nekoliko kritičara koji Adele zamjeraju to što još uvijek nije objavila novi album. 

- Je li ovo najava albuma? Kad će više - nestrpljivi su obožavatelji. Adele je u potpunosti promijenila način ishrane, a strani mediji navode da je izgubila oko 45 kilograma. Redovito trenira, zdravo se hrani, ne gladuje i ne preskače obroke.

Mršavjeti je počela nakon što se 2019. razišla od supruga Simona Koneckija (46). Prije dva mjeseca strani mediji su došli do podataka da prema sudskim dokumentima niti jedna strana neće plaćati alimentaciju. Brakorazvodna parnica navodno još uvijek traje, a par je dobio zajedničko skrbništvo nad sinom Angelom.

Najčitaniji članci