Obavijesti

Show

Komentari 4

Plakala je od sreće: Sinead se udala u ružičastom Cadillacu

Plakala je od sreće: Sinead se udala u ružičastom Cadillacu
3

Pjevačica, kojoj je to četvrti brak, nakon tri mjeseca veze u Las Vegasu se udala za Barryja Herridgea. Zavjete su izgovorili u rozom Cadillacu, a nosila je i rozu haljinu

VIDEO

Sinead O'Connor u četvrtak se, na svoj 45. rođendan, udala za Barryja Herridgea.

Ekscentrična pjevčica i irski terapeut, koji radi s ljudima koji imaju probleme s ovisnošću, upoznali su se putem interneta prije svega tri mjeseca. Na vjenčanju nije bilo gostiju, osim njezino četvero djece.

- Već sam bila udana, ali nikada nisam imala vjenčanje iz svojih snova u Vegasu. Željela sam se tamo udati jer  je ležerno, obavi se brzo, nije vjersko i najbitnije od svega jako je romantično - rekla je Sinead.

Pjevačica, kojoj je to četvrti brak, svoje sudbonosno 'da' izgovorila je u rozom Cadillacu u Little White Wedding kapelici u Las Vegasu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Željela je da se vjenčaju u Cadillacu - otkrio je izvor.

Osim neobičnog mjesta vjenčanja, pjevačica se odlučila i za nesvakidašnju odjevnu kombinaciju. Odjenula je dugu rozu vjenčanicu koja je otkrila njezine brojne tetovaže.

- To nije bila tradicionalna vjenčanica, no nije bila riječ ni o tradicionalnom vjenčanju - otkrio je izvor i dodao da je pjevačica plakala tijekom izgovaranja zavjeta i brisala suze s očiju.

Nakon desetominutne ceremonije, pjevačica i njezin novi suprug, koji je odjenuo crno odijelo i rozu košulju, zapalili su svijeću dok su zaposlenici kapele mladoj otpjevali pjesmu 'Sretan rođendan'.  

Irska pjevačica pokušala se ubiti na svoj 33. rođendan. Nikada nije skrivala da joj je teško odgajati djecu i da se bori sa suicidalnim mislima. Boluje od manične depresije i bipolarnog poremećaja zbog čega nije u stanju kontrolirati svoje ponašanje i raspoloženje.

- Moja situacija, seksualno i emotivno gledajući, toliko je loša da mi se neživi predmeti, nedostupni i loši muškarci pa čak voće i povrće čine zanimljivim - napisala je jednom pjevačica koja je 2005. godine izjavila da je lezbijka.

Njezin treći brak okončan je u travnju ove godine nakon osam mjeseci braka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom