Show

Komentari 4

Plakala je od sreće: Sinead se udala u ružičastom Cadillacu

Plakala je od sreće: Sinead se udala u ružičastom Cadillacu

Pjevačica, kojoj je to četvrti brak, nakon tri mjeseca veze u Las Vegasu se udala za Barryja Herridgea. Zavjete su izgovorili u rozom Cadillacu, a nosila je i rozu haljinu

Sinead O'Connor u četvrtak se, na svoj 45. rođendan, udala za Barryja Herridgea.

Ekscentrična pjevčica i irski terapeut, koji radi s ljudima koji imaju probleme s ovisnošću, upoznali su se putem interneta prije svega tri mjeseca. Na vjenčanju nije bilo gostiju, osim njezino četvero djece.

- Već sam bila udana, ali nikada nisam imala vjenčanje iz svojih snova u Vegasu. Željela sam se tamo udati jer  je ležerno, obavi se brzo, nije vjersko i najbitnije od svega jako je romantično - rekla je Sinead.

Pjevačica, kojoj je to četvrti brak, svoje sudbonosno 'da' izgovorila je u rozom Cadillacu u Little White Wedding kapelici u Las Vegasu.

- Željela je da se vjenčaju u Cadillacu - otkrio je izvor.

Osim neobičnog mjesta vjenčanja, pjevačica se odlučila i za nesvakidašnju odjevnu kombinaciju. Odjenula je dugu rozu vjenčanicu koja je otkrila njezine brojne tetovaže.

- To nije bila tradicionalna vjenčanica, no nije bila riječ ni o tradicionalnom vjenčanju - otkrio je izvor i dodao da je pjevačica plakala tijekom izgovaranja zavjeta i brisala suze s očiju.

Nakon desetominutne ceremonije, pjevačica i njezin novi suprug, koji je odjenuo crno odijelo i rozu košulju, zapalili su svijeću dok su zaposlenici kapele mladoj otpjevali pjesmu 'Sretan rođendan'.  

Irska pjevačica pokušala se ubiti na svoj 33. rođendan. Nikada nije skrivala da joj je teško odgajati djecu i da se bori sa suicidalnim mislima. Boluje od manične depresije i bipolarnog poremećaja zbog čega nije u stanju kontrolirati svoje ponašanje i raspoloženje.

- Moja situacija, seksualno i emotivno gledajući, toliko je loša da mi se neživi predmeti, nedostupni i loši muškarci pa čak voće i povrće čine zanimljivim - napisala je jednom pjevačica koja je 2005. godine izjavila da je lezbijka.

Njezin treći brak okončan je u travnju ove godine nakon osam mjeseci braka.

Najčitaniji članci