Obavijesti

Show

Komentari 11

Plenki, Meghan i Harry držali govore, a reperica zaplesala u bikiniju na šahovnicu

Plenki, Meghan i Harry držali govore, a reperica zaplesala u bikiniju na šahovnicu
8

U subotu je održan humanitarni Vax Live koncert na kojem su sudjelovale brojne svjetske zvijezde, pjevači, glumci i političari. Njime se htjelo uputiti javnost na važnost cjepiva kao oružja protiv pandemije

VIDEO

Cjepivo su tako promovirali, između ostalih, Joe Biden, Jennifer Lopez, Selena Gomez, princ Harry i Meghan, a ovdje, među svjetski poznatim ličnostima, svoju ulogu imao je i hrvatski premijer Andrej Plenković.

POGLEDAJTE VIDEO: Global Citizen VAX Live koncert

Premijer Plenković svoj je govor snimio. U njemu se obratio inicijativi Global Citizen koja se bori za to da se svakom pojedincu u svijetu omogući cijepljenje.

J.Lo 'ukrala' pažnju dekolteom, Harryju pljeskali, a čeka se još poruka Andreja Plenkovića
J.Lo 'ukrala' pažnju dekolteom, Harryju pljeskali, a čeka se još poruka Andreja Plenkovića

- Nažalost, svi već 16 mjeseci živimo s pandemijom koja je u potpunosti promijenila naš način funkcioniranja, način života, utjecala je i na naše zdravlje, ekonomiju i financijsku stabilnost. Utjecala je na način na koji svijet danas funkcionira. Hrvatska je u početku pandemije bila predsjedavajuća u Vijeću Europske unije te smo pokrenuli nekoliko inicijativa koje su konačno dovele do Covaxa i trebamo nastaviti biti solidarni u borbi protiv COVID-19 – započeo je.

Naglasio je kako je Hrvatska na početku pandemije bila predsjedajuća u Vijeću Europske unije i kako se trebamo nastaviti solidarno boriti protiv COVID-19.

- Podržavam inicijativu Global Citizen koja će mobilizirati solidarnost svakog pojedinca na planeti jer ćemo pandemiju okončati samo kada cijela populacija bude u mogućnosti primiti cjepivo. Nastavit ćemo biti jedna od zemalja koja podržava ove aktivnosti na nacionalnoj razini, ali i na europskoj i globalnoj - rekao je predsjednik Vlade u video poruci.

Premijer nije jedina hrvatska prepoznatljivost koju su gledatelji mogli vidjeti na ovome koncertu. Naime, američka reperica i pjevačica Saweetie odlučila se, uz svoje plesačice posebno srediti za ovaj koncert. 

Na sebi su tako imale crne trenirke i kape ukombinirane uz bijele tenisice. Ipak, u centru pažnje bio je njihov bikini s crvenim i bijelim kockicama koji im je prekrivao grudi i nazirao se iz hlača pjevačice.

Inicijativom Global Citizen namjeravaju se prikupiti sredstva za financiranje kupovine cjepiva. Uz to, traže od vlada G7 da podijele prekomjerne doze i drugima koji ih nemaju dovoljno. Namjerava i potaknuti farmaceutske tvrtke da cjepiva nude po umjerenijim cijenama kako bi ih svi mogli kupovati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja