Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Plesne zvijezde pomogle su tinejdžerima iz domova

Ana Herceg, Iva Šulentić, Gordan Kožulj, Franka Batelić i Marija Šantek preskočili su trening za 'Ples sa zvijezdama' kako bi djeci donijeli darove

Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
2 komentara

Ištvan je bolestan. I on bi rado došao na ovu humanitarnu akciju, rekla nam je Franka Batelić stigavši prva ujutro u zagrebački Dječji dom Ivana Gorana Kovačića. Ubrzo su stigli i drugi natjecatelji “Plesa sa zvijezdama” - Ana Herceg, Marija Šantek, Gordan Kožulj i Iva Šulentić. Donijeli su darove.
- Djeci iz domova teže je ostvariti san da studiraju. Mi im želimo pomoći - kaže Gordan Kožulj, glasnogovornik akcije Korak u život. Damir Balaban, štićenik doma, jedan je od stipendista. Prije mjesec dana upisao je socijalni rad na Pravnom fakultetu.
- Zadovoljan sam, a prvi ispit čeka me u siječnju - kaže Damir, a Franka se nadovezala rekavši da želi upisati pravo sljedeće godine. Iva Šulentić rado sudjeluje u humanitarnim akcijama. Često ode u dječji dom, donese igračke i igra se s djecom. Trenerice Ana i Marija pokazale su srednjoškolcima osnovne korake sambe. Zatim su svi zaplesali sa zvijezdama showa.

U AKCIJI KORAK ZA ŽIVOT SAKUPILI ZA 33 STIPENDIJE
Svake godine više od 200 štićenika dječjih domova završi srednju školu. Rotary klub pokrenuo je lani akciju Korak u život i osigurao 33 stipendije. Na koncertu Josea Carrerasa 19. 12. sakupljat će za nove.

Naši partneri pišu
Message