Obavijesti

Show

Komentari 45

Plus pedeset na plus četrdeset: Toplesom privlače pozornost...

Plus pedeset na plus četrdeset: Toplesom privlače pozornost...
14

Ukraden, Alka Vuica, Ana Sasso, Barbara Kolar, Sofia Vergara, Halle Berry... Sve one hrabro prkose godinama, ali i ljetnim vrućinama. Toples, dvodijelni, jednodijelni, bikini... Njima je svejedno

VIDEO

Razgolićenu ženu rijetko tko ne primijeti, pogotovo ako je slavna. One mame poglede gdje god se pojave, pogotovo ako su golišave na plaži. Neke od njih su blizu pedesetoj, neke su je prešle, ali fotografije “cica i guzica” ni kod njih ne nedostaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

Upravo to je pomoglo Alki Vuici (58) da obori vlastiti rekord u lajkovima na Instagramu. Za to su, ni manje ni više, zaslužne njezine grudi. Dok većina njih tijekom ljeta objavljuje fotografije uz more u oskudnim kupaćim kostimima, Alka im je povisila granicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Skinula se i pozirala u toplesu. Dok joj petstotinjak ljudi inače lajka fotografije, a komentara gotovo da ni ne bude, Alkine grudi su privukle na tisuće zapanjenih obožavatelja. 

- Najbolji kupaći kostim je toples - odlučno tvrdi Alka, a čini se da se mnogi slažu s njom.

Od domaćih zvijezda zavidnom linijom može se pohvaliti i Neda Ukraden (68), kojoj nije strano objavljivanje fotografija s plaže. Mnogi je od milja zovu “zgodnom bakom” zbog izgleda koji fura iako je blizu sedamdesetoj.

- Zašto ne bih nosila bikini? Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti - istaknula je pjevačica prošle godine, a čini se da se toga drži i ove. Iako je ljeto tek na početku, a vrućih dana će još biti,Neda je već počela častiti pratitelje na Instagramu fotografijama u bikiniju.

Pridružila joj se i Barbara Kolar (49), koja je dotjerala liniju gotovo do savršenstva pa se ne ustručava pozirati u kupaćem kostimu, iako to, kaže, nikad nije sama od sebe očekivala. 

- Zaklela bih se da fotka u badiću nikad neće u javnost. Ali radost je danas očito inkompatibilna razumu - kaže Kolar dok se fotografira u kostimu s uzorkom leoparda kakav ima i Barbara Šegetin.

Noge Mile Elegović (48) rijetko tko nije primijetio i pohvalio. 

- Ne mogu vjerovati da se bližiš pedesetoj i tako izgledaš - poručuju Mili. 

Ana Sasso (56) ostvarila je veliki uspjeh na natjecanju za Miss svijeta, a većina je pamti po provokativnoj reklami za sok. Tad je prkosila izgledom, a nije prestala ni kad je prešla pedesetu.

Stražnjica joj je uvijek u prvom planu dok plovi jedrilicom. Poput domaćih, u oskudnim kupaćim kostimima blistaju i strane dame.

O Sofiji Vergari (46) maštaju mnogi, a ljepotom privlači poglede kao dok je bila u dvadesetima i tek na početku manekenske i glumačke karijere. Sofia se na društvenim mrežama sve više prisjeća starih dana, kad je u polugolim izdanjima krasila naslovnice mnogih svjetskih magazina, no takvih fotografija ni sad ne nedostaje. 

Glumica Halle Berry (56) tijekom cijele godine troši kalorije redovitim vježbanjem, a čim zatopli, skida se u oskudnu odjeću. Jednom je čak vježbala jogu u šumi samo u gaćicama na sebi pa se time hvalila na Instagramu.

Zvijezda serije “Uvod u anatomiju” Ellen Pompeo (49) skriva tijelo kao zmija noge, ali ne uspije izbjeći paparazze koji su dokazali da se ona ima čime hvaliti, ali je, izgleda, takvo što ne zanima.

Prešle su 50.: Ukraden, Sasso, Brena i Alka šepure se plažama
Prešle su 50.: Ukraden, Sasso, Brena i Alka šepure se plažama

Jennifer Aniston (50) i Jennifer Lopez (49) ne dijele samo ime nego, čini se, i gene.  Obje kao da ne stare pa za njima uzdišu mnogi, pogotovo kad se skinu u bikinije.

Tako i pjevačica Lepa Brena čak i u 58. godini pokazuje “duge noge za igranje” koje su je proslavile na početku karijere.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'