Obavijesti

Show

Komentari 39

Plus size manekenka pozirala gola: 'Svaka čast na hrabrosti'

Plus size manekenka pozirala gola: 'Svaka čast na hrabrosti'
12

Pratitelje je odlučila 'počastiti' golim selfijem. Naime, kako je priznala, nikad se nije sramila svojih oblina, pa je tako odlučila pokazati grudi, ruke, struka, trbuha, stražnjice i bedra, a pritom nije skrivala strije

VIDEO

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki, Ashley Graham (31), uskoro će prvi put postati mama, čime se prošlu srijedu 'pohvalila' na Instagramu. Vijest je podijelila na devetu godišnjicu braka sa suprugom Justinom Ervinom (30).

Sada je pratitelje odlučila 'počastiti' golim selfijem. Naime, kako je priznala, nikad se nije sramila svojih oblina, pa je tako odlučila pokazati dio grudi, ruke, struka, trbuha, stražnjice i bedra, a pritom nije skrivala svoje strije.

- Isto, ali malo različito - napisala je Graham uz fotografiju koja je dočekana s pohvalama budući da nije photoshopirana. Fotografija je u kratko vrijeme prikupila milijun i 114 tisuća lajkova te brojne pozitivne komentare.

- 'Jedva čekam da postaneš majka i naučiš još jedno ljudsko biće da su sva tijela prekrasna', 'Bit ćeš sjajna majka', 'Doslovno mi se suze slijevaju niz obraze dok ovo pišem. Hvala ti što si tako surova, iskrena i stvarna. Zbog ovakvih fotografija više volim i prihvaćam svoje tijelo. Prekrasna si', 'Svaka ti čast na hrabrosti' - poručile su joj pratiteljice u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait to meet you🖤

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Graham ponosno objavljuje izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Tako je nedavno osam milijuna pratitelja počastila fotografijama u minijaturnim kupaćim kostimima koji više otkrivaju nego što pokrivaju. 

Plus size manekenka je trudna: Život će nam postati još ljepši
Plus size manekenka je trudna: Život će nam postati još ljepši

- Pa sve ti curi van. Trebaš nositi primjerene kupaće kostime jer ovo ne izgleda nimalo privlačno - samo su neki od komentara ispod fotografije. I dok jedni smatraju kako Graham izgleda odlično u ljetnom izdanju, drugi se protive tome i govore kako višak kilograma nikako nije zdrav za tijelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja