Obavijesti

Show

Komentari 81

Po Jani hodali žohari, a Davor povraćao zbog bikovih testisa

Po Jani hodali žohari, a Davor povraćao zbog bikovih testisa
21

Ima odvratan miris, zaključio je Davor, a nije ni probao 'smoothie' od bikovih testisa i očiju. Tina je za to vrijeme histerizirala u govornici. Jana i Miroslav su, pak, bili smireni i prošli izazov bez problema

VIDEO

Nakon što su se Zvonimir i Matea u prethodnoj epizodi 'Superpara' posvađali oko klađenja, u novoj epizodi dan su započeli nasmijani i bez tenzija. Njihov razgovor su pomno pratili Jana i Miroslav

- Jučer nas je sve izbacila iz takta. Oni nas vuku za sobom. Počela se ponašati kao terminator. Što mene briga što ona ima ženske probleme. Neka popije neku tabletu i smiri se - oštro je komentirao Miroslav, ali njima iza leđa. 

Za Davora je poseban dan jer je Tini rođendan pa joj priprema iznenađenje. Nije joj imao što pokloniti pa je uokvirio novčanicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekla si Enisu da si najsretnija kad ti dam novaca - iskren je Davor. 

- Mislila sam da će zaboraviti, ali sjetio se - rekla je nasmijana Tina. 

Kandidati imali su zadatak izraditi lutkice kojima će u ponedjeljak igrati predstavu, a Zvonimir je već pripremao svoju. Pomoću lutkica demonstrirao je svađu njega i Matee. 

- Poruka naše predstave je da ljudi koji se ne svađaju lažu se - zaključila je Matea. 

Ipak, proba Tine i Davora za predstavu pošla je po zlu. Tini je zasmetalo što se Davor pretjerano dere i predstavlju drukčijom nego što je. 

Matea je bila predmet ogovaranja u kući. Zvonimir je kao pravi muškarac otišao do Jane i Miroslava obraniti prethodno ponašanje svoje partnerice. Oni su zaključili da se Matea ružno ponašala prema svima, a Zvone je opravdavao njezine ispade i poželio Jani i Miroslavu pobjedu. 

Kada su se ukućani okupili, Enis je razveselio slavljenicu Tinu i donio joj tortu, čokolade i buket pa zapjevao pjesmu 'Sretan rođendan'. Tinu je gesta raznježila i pustila je suzu, a potom se s ostatkom djevojaka uputila na klađenje.

Dok su se muškarci častili tortom, Enis im je 'iza leđa' spremao specijalitete - bikove testise i oči. Dok budu to jeli, djevojke će biti u telefonskoj govornici okružene žoharima. Neke kandidatkinje bile su samouvjerene i ulagale su puno u svoje partnere. Bada se okladila za 4.100 kuna, Jana 2.100, Tina svega za 500, a Matea 3.500. 

Tina i Davor prvi su pristupili izazovu, a on je mogao birati hoće li specijalitete jesti kuhane ili izmiksane. Čim je ušla u govornicu, Tina je postala histerična jer je čula žohare kako padaju po njoj, a Davor se ispovraćao od smoothieja. 

- Ima odvratan miris - zaključio je Davor prije nego je sve porušio i porazbijao na stolu. 

- Je*ote, kakav rođendan - nasmijala se Tina. 

Poslije njih su se u zadatku okušali Miroslav i Jana. On je 'bijele bubrege' nasjeckao, ali je odustao pa izmiksao. Dok se on time bavio, Jana se 'družila' s žoharima koji su joj šetali po cijelom tijelu. 

- Ajde! Ako ja mogu, možeš i ti - bodrila je Jana Miroslava, a potom rekla kako ona ne bi to popila. Oni su uspjeli proći izazov, a Jana se minutama poslije rješavala žohara koji su joj ušli u majicu, a i povraćalo joj se od pomisli što je Miroslav popio. 

Matea se zamotala u maramu i ušla u telefonsku govornicu, a Zvonimir je brzo napravio shake te popio bikove testise i oči.

- Ovo je bilo fino - rekao je Zvonimir pa su i oni prošli izazov. 

Posljednji na redu bili su Bada i Toca. 

- A to sam jeo i pijan i trijezan - komentirao je Bada za 'bijele bubrege' i počeo ih rezati. 

- Kad mezite, mezite sat vremena, a ne pet minuta - dodao je shvativši da nema više vremena pa je sve 'izblendao'. Svi parovi prošli su izazov osim slavljenice Tine i Davora, a zasad su posljednji na ljestvici Matea i Zvonimir. Njih su ostali kandidati ogovarali nakon izazova i nazvali Mateu iritantnom. 

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje