Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
81 komentara

Po Jani hodali žohari, a Davor povraćao zbog bikovih testisa

Ima odvratan miris, zaključio je Davor, a nije ni probao 'smoothie' od bikovih testisa i očiju. Tina je za to vrijeme histerizirala u govornici. Jana i Miroslav su, pak, bili smireni i prošli izazov bez problema

Foto: RTL
81 komentara

Nakon što su se Zvonimir i Matea u prethodnoj epizodi 'Superpara' posvađali oko klađenja, u novoj epizodi dan su započeli nasmijani i bez tenzija. Njihov razgovor su pomno pratili Jana i Miroslav

- Jučer nas je sve izbacila iz takta. Oni nas vuku za sobom. Počela se ponašati kao terminator. Što mene briga što ona ima ženske probleme. Neka popije neku tabletu i smiri se - oštro je komentirao Miroslav, ali njima iza leđa. 

Foto: RTL

Za Davora je poseban dan jer je Tini rođendan pa joj priprema iznenađenje. Nije joj imao što pokloniti pa je uokvirio novčanicu. 

- Rekla si Enisu da si najsretnija kad ti dam novaca - iskren je Davor. 

- Mislila sam da će zaboraviti, ali sjetio se - rekla je nasmijana Tina. 

Foto: RTL

Kandidati imali su zadatak izraditi lutkice kojima će u ponedjeljak igrati predstavu, a Zvonimir je već pripremao svoju. Pomoću lutkica demonstrirao je svađu njega i Matee. 

- Poruka naše predstave je da ljudi koji se ne svađaju lažu se - zaključila je Matea. 

Foto: RTL

Ipak, proba Tine i Davora za predstavu pošla je po zlu. Tini je zasmetalo što se Davor pretjerano dere i predstavlju drukčijom nego što je. 

Foto: RTL

Matea je bila predmet ogovaranja u kući. Zvonimir je kao pravi muškarac otišao do Jane i Miroslava obraniti prethodno ponašanje svoje partnerice. Oni su zaključili da se Matea ružno ponašala prema svima, a Zvone je opravdavao njezine ispade i poželio Jani i Miroslavu pobjedu. 

Kada su se ukućani okupili, Enis je razveselio slavljenicu Tinu i donio joj tortu, čokolade i buket pa zapjevao pjesmu 'Sretan rođendan'. Tinu je gesta raznježila i pustila je suzu, a potom se s ostatkom djevojaka uputila na klađenje.

Foto: RTL

Dok su se muškarci častili tortom, Enis im je 'iza leđa' spremao specijalitete - bikove testise i oči. Dok budu to jeli, djevojke će biti u telefonskoj govornici okružene žoharima. Neke kandidatkinje bile su samouvjerene i ulagale su puno u svoje partnere. Bada se okladila za 4.100 kuna, Jana 2.100, Tina svega za 500, a Matea 3.500. 

Foto: RTL

Tina i Davor prvi su pristupili izazovu, a on je mogao birati hoće li specijalitete jesti kuhane ili izmiksane. Čim je ušla u govornicu, Tina je postala histerična jer je čula žohare kako padaju po njoj, a Davor se ispovraćao od smoothieja. 

- Ima odvratan miris - zaključio je Davor prije nego je sve porušio i porazbijao na stolu. 

- Je*ote, kakav rođendan - nasmijala se Tina. 

Foto: RTL

Poslije njih su se u zadatku okušali Miroslav i Jana. On je 'bijele bubrege' nasjeckao, ali je odustao pa izmiksao. Dok se on time bavio, Jana se 'družila' s žoharima koji su joj šetali po cijelom tijelu. 

- Ajde! Ako ja mogu, možeš i ti - bodrila je Jana Miroslava, a potom rekla kako ona ne bi to popila. Oni su uspjeli proći izazov, a Jana se minutama poslije rješavala žohara koji su joj ušli u majicu, a i povraćalo joj se od pomisli što je Miroslav popio. 

Foto: RTL

Matea se zamotala u maramu i ušla u telefonsku govornicu, a Zvonimir je brzo napravio shake te popio bikove testise i oči.

- Ovo je bilo fino - rekao je Zvonimir pa su i oni prošli izazov. 

Foto: RTL

Posljednji na redu bili su Bada i Toca. 

- A to sam jeo i pijan i trijezan - komentirao je Bada za 'bijele bubrege' i počeo ih rezati. 

- Kad mezite, mezite sat vremena, a ne pet minuta - dodao je shvativši da nema više vremena pa je sve 'izblendao'. Svi parovi prošli su izazov osim slavljenice Tine i Davora, a zasad su posljednji na ljestvici Matea i Zvonimir. Njih su ostali kandidati ogovarali nakon izazova i nazvali Mateu iritantnom. 

Foto: RTL

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Naši partneri pišu
Message