Obavijesti

Show

Komentari 7

'Pobijedila si, ali nisi briljirala, niste nas baš oduševili danas'

'Pobijedila si, ali nisi briljirala, niste nas baš oduševili danas'
4

Kandidate showa još tjedan dana dijeli od ulaska u finalni tjedan u kojem će se natjecati top pet kandidata. Tema tjedna i Kutije iznenađenja je moderna kuhinja

VIDEO

Traže se autorska djela, da nas iznenadite i inspirirate, rekao je Tomislav Gretić kandidatima showa 'Masterchef' nakon što su saznali da je tema tjedna i Kutije iznenađenja moderna kuhinja.

U Kutiji su ih čekala pačja prsa, javorov sirup, mladi krumpir, timijan, korijander, crni čaj, ljutika, anis, naranča, kozice, koraba, guščja jetra, cikla, borovnica, limun, vino Porto i chilly. Mate Janković i Tomislav Gretić tijekom sat vremena i 15 minuta, koliko su kandidati ima vremena na raspolaganju da pripreme jelo, primijetili su da kandidati ne znaju kombinirati guščju jetru. Iako se od natjecatelja očekivalo da skuhaju nešto moderno, na tanjurima se našlo i jedno tradicionalno jelo.

- Ako je ovo moderna kuhinja, ja sam duboko protiv nje- rekao je Radovan nakon što je uočio pretvrde listove od korabe i prekuhana jetra.

Žiri je uočio da nijedna guščja jetra nije bila prepečena te  zaključio da su stagnirali i napravili korak unazad.

- Vi znate da niste danas pobijedili. Bilo je svakako, neki imaju stavove koje nisu mogli pogaziti, prilično je loše, nemojte se smijati. Ostalo vas je sedam, vi bi trebali biti najbolji - rekao je Tomislav Vedranu, Robertu, Željani, Šimi, Matiji i Davoru.

Pobjednica Kutije iznenađenja je Srđana, pobjedom je dobila povlastice u odabiru iz smočnice i testu kreativnosti.

- Srđana najbolje si prošla. Skuhala si dva najbolja jela, ali nisi briljirala. Ostala si negdje na sredini. Svi skupa možete bolje. Pobijedila si čestitam, ali nadam se da će biti bolje - rekao joj je Mate.

Kandidate showa još tjedan dana dijeli od ulaska u finalni tjedan u kojem će se natjecati top pet kandidata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...