Obavijesti

Show

Komentari 23

Pobjednica The Voicea, Nina Kraljić, predstavila prvi singl

Pobjednica The Voicea, Nina Kraljić, predstavila prvi singl
7

Pobjednica prve sezone showa 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske' predstavila je svoj debitantski singl 'Zaljuljali smo svijet' koji je od 30. lipnja dostupan u regiji

VIDEO

Nina Kraljić (23) pjevanjem se bavi od ranog djetinjstva, a do danas se okušala u raznim glazbenim projektima.

Svojim je nastupima u showu 'The Voice' stekla brojne obožavatelje. Od prve audicije i izvedbe pjesme 'Beneath Your Beautiful' do neponovljive 'Što te nema'.

VIDEO

Očaran je bio i Jacques Houdek koji je bio njezin mentor kroz cijeli show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dva mjeseca nakon pobjede, Nina je publici predstavila debitantski singl. Pjesma 'Zaljuljali smo svijet ' nastala je u suradnji s producentom Tihomirom Preradovićem, koji je također bio dio Jacquesovog tima tijekom showa, dok pjesmu potpisuju dvije dobro znane hrvatske autorice Ines Prajo, kao autorica glazbe i Arjana Kunštek kao autorica teksta.

Producent Tihomir Preradović komentirao je njihovu suradnju.

-  U jednom intervjuu odmah nakon njene pobjede na 'The Voiceu' sam rekao da su Nina i glazba u ljubavnoj vezi. Mislim da to na najjednostavniji način opisuje kako Nina doživljava glazbu, a ta njezina ljubav i emocija koju dijeli s glazbom se na najčudesniji način prenosi na publiku. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s Ninom na ovoj pjesmi jer volimo istu glazbu što smo vrlo brzo otkrili još u showu - rekao je.

Autorica glazbe Ines Prajo Ninu je usporedila s gorućom bakljom za koju ne želite da se ikada ugasi.

- Suradnja se dogodila spontano i bez prethodnih planova - gotovo sama od sebe, jednostavno kao da nam je svima bilo nekako prirodno raditi skupa - zaključila je.

Autorica teksta Arijana Kunštek nadodala je da postoje pjesme za koje su potrebni dani da nastanu i one, poput ove, koje nastanu u trenutku.

- Prekrasna je stvar da je Nina u ovoj pjesmi potpuno prepoznala svoju priču i da su moje riječi dobile takav glas. Najljepše što se autorima tekstova može dogoditi - rekla je.

Nina je dodala da su je riječi pjesme inspirirale za njenu trenutnu životnu situaciju te ih je protumačila kao proces kreativnog stvaranja i pomicanja granica, a o suradnji s Ines, Arjanom i Tihomirom nadodaje kako svi troje vole pomicati granice te imaju puno razumijevanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje