Obavijesti

Show

Komentari 12

Pobjednik Porina: N. Belan osvojio sve četiri nagrade

Pobjednik Porina: N. Belan osvojio sve četiri nagrade
9

U Biogradu su dodjeljene nagrade Porin. Na završnoj večeri apsolutni pobjednik je ispao Neno Belan jer je dobio Porina za sve četiri nominacije

VIDEO

U subotu navečer u Biogradu su dodjeljene nagrade Porin. Kao apsolutni pobjednik ovogodišnjeg Porina završio je Neno Belan sa svojom grupom Fiumens jer je od četiri nominacje dobio sve četiri nagrade, uključujući i nagradu za album godine 'Tvornica snova'.
- Ovo je vrhunac moje karijere. Nekima je 13 nesretan broj, no ja toliko sviram s Fiumenisma i meni je očito sretan - rekao je Neno. Osim njega, nagradu je posthumno dobio i Dino Dvornik te TBF za najbolju vokalnu suradnju na pjesmi 'Shlapa', a nagradu je preuzela njegova supruga Danijela i Mladen iz grupe The Beat Fleet.
- Hvala ti Dino, na pjesmama koje su inspirirale i koje će nas još inspirirati - reko je Mladen Badovinac prilikom preuzimanja nagrade. Hit godine je pjesma Tonyja Cetinskog 'Kad žena zavoli', najbolji novi izvođači su Valungari, a najbolji album alternativne rock glazbe je album Kawasaki 3P-a 'Idu Bugari'. Josipa Lisac dobila je dva Porina, za najbolju žensku izvedbu 'Živim po svome'  te najbolji pop album, a nagradu joj je uručio Mirza Džomba, čiji je pjevačica veliki obožavatelj. Marko Tolja je, osim što je proglašen najbolje odjevenim pjevačem na ovogodišnjem Porinu, dobio nagradu za najbolju mušku izvedbu s pjesmom 'Sama si i ti'.
- Mislio sam da bi odjelo bilo najprikladnije jer sam pjevao klasik s Gabi Novak. Nikad se ne bi razodjenuo na pozornici jer sam jako žgoljav pa to uvijek nastojim prikriti - rekao je Marko.

U STUDIJU SE JAVLJALI IZ BUDUĆNOSTI
Tijekom televizijskog prijenosa uživo, Božo Sušec se predstavljao kao njegov sin Saša te se s raznim pjevačima 2040. godine javljao 'iz budućnosti', točnije iz backstagea. On i Vlado Kalember zezali su se kako će Vlado 2040. godine pjevati na gala koncertu povodom konačnog primanja Hrvatske u Europsku uniju. Na kraju Porina Sušec se zahvalio što su u vrijeme recesije zaposlili umirovljenika. Prije nego što se odjavio pozdravio je sebe i svog starog Božu u 2010. godini.

BOJAN JAMBROŠIĆ: NISAM RAZOČARAN
Pjevač kaže kako nije ni tužan ni razočaran te da nije ni očekivao pobjedu.
- Jedino mi je smetalo što su prilikom prijenosa uživo na ekranima ispisali krivo ime moje pjesme 'Ne govori da me znaš'- rekao je Bojan.

MASSIMO SE UPLAŠIO POŽARA
Prije samog početka Porina, Massimo Savić je zapalio cigaretu ispred osnovne škole u Biogradu. U jednom trenutku mu se učinilo kako gori koš za smeće te je digao paniku, no tada je skužio da je to samo dim od njegove cigarete pa se sam sebi smijao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...