Show

Komentari 9

Počela je kontroverzna serija o Pamelinom 18+ kućnom uratku, svi komentiraju grudi glumice

Počela je kontroverzna serija o Pamelinom 18+ kućnom uratku, svi komentiraju grudi glumice

Na samom početku je pozornost ukrala glavna glumica, prikazana kako se kupa u toplesu dok je suprug snima, a u jednoj od kasnijih scena lik Tommyja Leeja razgovara sa svojim penisom tijekom halucinacije

Prve tri epizode serije o zloglasnoj snimci seksa Pamele Anderson (54) i Tommyja Leeja (58), 'Pam and Tommy', jučer su premijerno prikazane na streaming platformama Hulu i Disney+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dokumentarna serija obuhvaća sve aspekte njihovog turbulentnog odnosa, od prvog susreta preko burnog braka i razvoda, a sadrži i niz skandaloznih scena seksa.

Slavni par, koji se devedesetih našao u središtu medijske pozornosti nakon što je procurila njihova snimka seksa, utjelovili su Lily James (32) i Sebastian Stan (39).

Još u prvim isječcima prije izlaska serije svjedočili smo izvanrednoj transformaciji glavne glumice u zvijezdu Baywatcha. Između ostalog, na sebi ima i vrlo realistične protetske grudi koje repliciraju slavni Pamelin dekolte.

Dok je prva epizoda fokusirana na pljačkaša koji nakon provale u dom Anderson i Leeja te otkriva njihov kućni uradak, druga epizoda donosi nekoliko vrlo kontroverznih scena.

Već na početku je pozornost ukrala glavna glumica, kupajući se u toplesu dok je suprug snima. Također, u jednoj od kasnijih scena lik Tommyja Leeja razgovara sa svojim penisom tijekom halucinacije izazvane drogom. Oboje glumaca prikazani su potpuno goli, bez cenzure.

Najčitaniji članci