Show

Komentari 8

Počeli su se bilježiti za termin: Celebrityjima nedostaje botoks

Počeli su se bilježiti za termin: Celebrityjima nedostaje botoks

Za vrijeme karantene mnogim celebrityjima nedostaju i njihovi redoviti tretmani kod kozmetičara, frizera, ali i plastičnih kirurga i dermatologa. Američki liječnik rekao je kako i sada dnevno prima veliki broj poziva

Američki dermatolog i stručnjak za botoks Harold Lancer rekao je kako je 'preplavljen' pozivima svojih klijentica koje žele imati blistavu kožu i tijekom izolacije za vrijeme pandemije korona virusa, piše The Sun. Osobito je obratio pažnju na Victoriju Beckham (46).

Designer Victoria Beckham at the end of her catwalk show during London Fashion Week in London

- Ona ima čvrsti koncept riječi 'program' i 'disciplina' - rekao je Harold o modnoj dizajnerici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim Victorije, njega često posjećuju i reality zvijezda Kim Kardashian (39) i pjevačica Beyonce (38). One dolaze na piling, na tretmane pomlađivanja i na tretmane botoksa. Fileri i botoks traju otprilike četiri mjeseca, a Lancer je rekao kako je za kraj ljeta zapisao tretmane tisuće klijentica.

Doktor ohrabruje oni koji su zabrinuti za svoju kožu pa ih potiče da paze na prehranu, smanje unos šećera te da redovito vježbaju.

- Morate biti pozitivni. Nikad nije kasno - poručuje. 

Lancer svakodnevno prima selfije svojih redovitih klijentica koje traže savjete nakon što je 17. ožujka zatvorio svoju kliniku na Beverly Hillsu zbog mjera koje su proizašle zbog situacije s pandemijom korona virusa.

Otkrio je kako mu je jedna klijentica fotografirala opekline drugog stupnja koje je poprimila dok je pokušavala napraviti osvježavajući piling kod kuće. Liječnik je razgovarao s njom preko videopoziva i rekao joj je što treba učiniti kako bi joj se lice vratilo u normalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci