Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Počelo glasovanje: Novih pet pjesama u utrci za Cesaricu

Pet novih hitova u utrci je za glazbenu nagradu Cesarica. Novi krug glasovanja za hit mjeseca je u tijeku, a traje do nedjelje, 28. travnja

0 komentara

Započeo je novi krug glasovanja za Cesaricu, a kandidati za hit mjeseca ožujka su:

Jole 'Godišnjica'
Colonia 'Ljetni dan'
Markiz 'Tko mi je bio kriv'
Nela i Marko 'U zagrljaju spašeni'
Petar Grašo 'Voli me'

Za predložene pjesme s liste za ožujak glasovanje traje do nedjelje, 28. travnja u ponoć, a glasovati se može putem: Facebook stranice Cesarica. Viber javnog profila Cesarica te službene stranice.

Pod motom 'Moj glas za hit godine' publika odlučuje koja će pjesma osvojiti laskavu titulu i nagradu Cesarica - Hit godine, a u konkurenciji će se i ove godine naći najbolja glazbena ostvarenja iz izbornog perioda. Za nagradu se mogu natjecati isključivo snimke na kojima je izvođač i većinski autor, odnosno potencijalni dobitnik nagrade, hrvatski državljanin, koji svojim javnim, glazbenim i drugim djelovanjem kontinuirano djeluje kao dio hrvatske glazbene scene.

Odabir pjesama te glasovanje publike odvijat će se tijekom cijele godine, a svaki mjesec publici će se predstaviti 5 pjesama odabranih temeljem trenutno aktualnih i dostupnih podataka o broju emitiranja pojedinih pjesama na radio postajama, prosječne pozicije na relevantnim radijskim top ljestvicama te popularnosti pjesama kod publike, pri tom uzimajući u obzir javno dostupne video brojeve na servisu YouTube.

Tko će biti ovogodišnji dobitnik nagrade i ove godine ovisi samo o publici, jer statua Cesarice bit će dodijeljena pjesmi koja će u finalnom krugu glasovanja osvojiti najveći broj glasova publike. Kriteriji izbora pjesama detaljno su pojašnjeni u Pravilniku nagrade koji se nalazi na službenim stranicama Cesarice, a sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti i na društvenim mrežama.

Tema: Muzika

Message