Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Počelo suđenje mužu: Bekvalac otišla sa suda nakon 5 minuta

Lazukić je namjeravao pokrenuti skandalozni portal na kojem je htio iznijeti prljavo rublje' iz burnog braka s Bekvalac. Ipak, pjevačica mu je uspjela 'pomrsiti' račune...

Foto: Privatni album
12 komentara

Počelo je suđenje IT stručnjaku Luki Lazukiću (37) koji je optužen za obiteljsko naselje prilikom kojeg je ozlijedio suprugu, srpsku pjevačicu Natašu Bekvalac (37). On se tereti da je pjevačici nanio lakše tjelesne ozljede u noći između 12. i 13. travnja, a suđenje je otvoreno za javnost. 

NATAŠA BEKVALAC Najavila je prvi koncert nakon bračne drame: 'Ne boli me....'

Odvjetnik pjevačice, koja se na sudu pojavila u 9 sati ujutro, za Kurir je objasnio zašto je ona napustila suđenje nakon samo pet minuta. Pjevačica navodno nije željela slušati što Lazukić govori. Odvjetnik ju je pitala želi li biti prisutna, a kada je Nataša pitala je li to neophodno i dobila negativan odgovor, izašla je iz sudnice. Zbog zabrane prilaska koju Lazukić ima, ona nije dužna biti prisutna dok on daje iskaz. Par se navodno susreo u hodniku suda, ali nisu se ni pogledali. 

Foto: Zoran Ilić

- Lazukić ima pet branitelja, uvodni pretres se odužio zbog toga, pa je Nataša napustila suđenje jer pretres još uvijek traje - rekao je odvjetnik pjevačice, Nemanja Vlček. Dodao je da Nataša neće biti saslušana jer je spriječena zbog obaveza. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Spriječila je pokretanje suprugova 'trash' portala

Lazukić je namjeravao pokrenuti skandalozni portal na kojem je htio iznijeti 'prljavo rublje' iz burnog braka s Bekvalac. Ipak, pjevačica mu je uspjela 'pomrsiti' račune  na način da je preko odvjetnika poslala opomenu pred tužbu, ukoliko samo pokuša kompromitirati ju u javnosti.

Foto: Zoran Ilić

- Nataša se nije iznenadila kada je čula da Lazukić namjerava iznijeti pikanterije o njoj i njihovom odnosu. Pozvala je odvjetnika i rekla mu da stopira početak rada tog portala. Iako svjesna da ne postoji ništa što bi moglo srozati u javnosti ili nanijeti joj zlo, Nataša zna da bi pojavljivanje takvih sadržaja izazvalo veliku pažnju medija i da bi nju novinari zvali da komentira ono što Luka plasira na internet - rekao je izvor blizak pjevačici za Informer.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Pjevačica se prvo savjetovala sa sestrama i prijateljicama, a tek onda pozvala pravog zastupnika.

- Odvjetnik je odmah sastavio opomenu pred tužbu, koji je poslao Lazukiću. U njoj navodi da mu se strogo zabranjuje da u bilo kojem kontekstu spominje ima Nataše Bekvalac, kao i da ne smije objavljivati fotografije s njenim likom. Ukoliko se ogluši o ovakvu opomenu, automatski ćemo ga tužiti - dodao je izvor. Lazukić je izašao iz sudnice nakon tri sata. 

Foto: Instagram royal

- Ne mogu davati izjave dok se sve ne završi - rekao je za Kurir. 

Naši partneri pišu
Message