Obavijesti

Show

Komentari 0

Početak travnja u klubu Sirup, uz novi ciklus DJ radionice!

Početak travnja u klubu Sirup, uz novi ciklus DJ radionice!
1

U novom izdanju klupske večeri Escape i dalje sijeva TECHNO! Sirup u petak, 3. travnja, pleše od 01 do 08 ujutro, a ulaz je 35 kuna

VIDEO

Basta se vraća u rovove sa šaržerom vinila na kojem piše Escape, a Reversed Sentence ovaj put ne šaraju među žanrovima, jer je na meniju isključivo čekićanje! Naš ljuti začin uvijek je Gars, o kojem više ne moramo pričati, jer to već čine svi ostali.

Reversed Sentence je projekt dvojice zaljubljenika u vinile Branka Dalloša i Duje Jokića. Oni su fanatici koji svoju kolekciju ploča grade s ljubavlju ubacujući uvijek nova i zanimljiva izdanja.

Sirup u petak, 3. travnja, pleše od 01 do 08 ujutro, a ulaz je 35 kuna. 

Još jedno gostovanje na početku travnja u klubu Sirup! Novo izdanje Deep'n'Delicious ugostit će ruskog glazbenika Andreya Pushkareva.

Andrey Pushkarev dolazi iz malog gradića (isto kao Herya i Bronski), a karijeru započinje s 15 godina, dok ozbiljno bavljenje glazbom za Pushkareva počinje 2000. kada se seli u Moskvu gdje vrti po klubovima. Još bitnije za njegovu karijeru je posao za njemačku tvrku Traum Baum za koju je je vršio selekciju CD-a, DVD-a i vinila za rusko tržište. Kroz taj posao je ušao u krugove izdavača, promotora i DJ-a što mu je dalo insajderski uvid u što, kako i zašto je na tržištu popularno.

Tri godine u ovom poslu mu je pomoglo da sakupi zavidnu kolekciju od 5000 rijetkih vinila techno i house glazbe. Od 2006. do 2011. radio na online radiju Deepmix Moskva Radio (Deepmix.ru) gdje je emitirao nekomercijalan techno slušateljima u čak 53 zemlje diljem svijeta. Tijekom tog vremena snimio je oko 200 setova.

U Francuskoj, 2007. godine, bilježi svoj prvi nastup koji ga vodi na turneju od Engleske, Švicarske, Italije i Srbije pa sve do Brazila, Kolumbije, Urugvaja i Čilea. U travnju 2010. kratko koketira s digitalnim snimkama što vrlo brzo napušta i vraća se vinilu, čime se finalno opredjeljuje za kvalitetu zvuka i različitost materijala koje mu pruža njegova kolekcija.

Sirup u petak, 10. travnja, pleše od 01 do 08 ujutro. Ulaz je 50kn do 02 i 60kn nakon. 

Za drugi dio svog rođendanskog slavlja CFSN u Sirup dovodi Dark0a!

Dark0 je neki novi klinac iz Londona, i to onog sjevernog. Neki jedinstvenog grime zvuka, čiji su EP-jevi znakovitog nazivlja (Sin te Fate) razgrnuli nemalo dobrih traka 2014. i pogurali DarkA do samog vrha. Čini se da Davor Bokhari aka Darko nastavlja biti klupskim šlagom i 2015. grime trakama koje su svakako drugačije, kompleksne, u kojima se isprepliće zvuk 8-bita s trapom i nekom melankolijom 80ih te koje itekako zrcale utjecaj prominentnih producenata kao što su So Solid Crew, Cashmere Cat, Suicideyear, Evian Christ te mnogi drugi. Kakav je, dakle, Dark0v izraz? Sumanutost zvukova videoigara utrapljenih u grimeu. Dobro? NAJBOLJE!

Uz njega za pultom kluba Sirup izmjenit će se CFSN DJs Dubway, itch, Funk Guru & phillipe, a za jedinstvene vizualizacije i ovaj put je zadužen liik.

Sirup u subotu, 11. travnja pleše od ponoć do 07 ujutro. Ulaznice su 40kn u pretprodaji (Entrio.hr) ili 50kn na ulazu u klub Sirup. 

Kreće proljetni ciklus DJ radionica by DJ Venom!

Neki od nas vode svoju djecu na ritmiku ili tečaj izrade goblena, neki na tenis ili aikido, a mi u Pozitivnom ritmu, pak mislimo da svijetu nedostaje dobrih DJ-eva i zato nastavljamo s DJ radionicom by DJ Venom u našem klubu Sirup i pozivamo sve društveno odgovorne roditelje da pretvore svoju djecu u DJ-ecu!

Voditelj radionice je DJ Venom, klupski DJ i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. Uz DJ Venoma prisutni su i gosti predavači u redovnim ili izvanrednim terminima.

Radionica se odvija utorkom i četvrtkom od 18 do 22 h u prostoru kluba Sirup (Paromlin, Koturaška cesta 1). DJ radionica obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga, digitalnog DJ-inga (CD player, računalni programi (traktor & serato) i MIDI kontroleri, koncept loopa, korištenje loop sekvencera, efekti te njihova upotreba) pa sve do turntablisma i natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling, scratch i stvaranje rutina.

Početnička grupa se bavi upoznavanjem i spajanjem opreme, upoznavanjem ritma i njegovih oblika, osnovama muzičke teorije, beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, osnovnim scratch i beatjuggling tehnikama.

Napredna grupa se bavi miksanjem pjesama u obliku seta, zahtjevnijim tehnikama turntablisma (beatjuggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i aranžmanom, upoznavanje s organizacijom evenata i kako doći do angažmana. Na radionici postoji više DJ pultova tako da svaki polaznik radi individualno i napreduje neovisno o grupi. Glazbeni pravac i žanrovska opredijeljenost nisu bitni za upis na radionicu.

Cijena radionice za 3 mjeseca iznosi 1.200,00 kn. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...