Obavijesti

Show

Komentari 275

Uraganke su u finalu Eurosonga

Uraganke su u finalu Eurosonga
26

Zaključeno je i drugo polufinale Eurosonga. Deset najboljih ove večeri pridružit će se već odabranim finalistima u subotu 22. svibnja kada će se održati završnica najpoznatijeg glazbenog natjecanja u Europi

VIDEO

Publika je odabrala, deset posljednjih finalista ovogodišnjeg Eurosonga su: Albanija, Srbija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švicarska, Grčka, Finska.

Glasanje je završeno! Publika u Ahoy areni i pred malim ekranima željno iščekuje nove finaliste.

Iiii počelo je glasanje...Uskoro ćemo saznati tko su novi finalisti ovogodišnjeg Eurosonga. Hrvatska ne može glasati u ovom polufinalu, glasanje će biti moguće u subotu u finalu.

22.22 Za finale Eurosonga posljednji su se borili predstavnici Danske, grupa Fyr Og Flamme s pjesmom 'Øve Os På Hinanden'. 

22.20 Gjon's Tears iz Švicarske na ovogodišnjem Eurosongu predstavio se pjesmom 'Tout l'Univers'. 

22.15 Samanta Tina iz Latvije s pjesmom 'The Moon Is Rising' završila je nastup na Eurovizijskoj bini. U divnoj zelenoj haljini izgledala je kao prava princeza. Na sceni su je pratili plesači, a prema reakciji publike moderan beat u Samantinoj pjesmi ih je totalno razveselio.

22.10 Wow! Koji neobičan nastup, publika u transu, 3500 ljudi skandira Fincima. Naime, pod rednim brojem 14 nastupila je grupa Blind Channel iz Finske s pjesmom 'Dark Side'

22.07 Na sceni ovogodišnjeg Eurosonga po prvi put nastupila je i VICTORIA iz Bugarske s pjesmom 'Growing Up Is Getting Old'.

22.03 The Black Mamba iz Portugala prvim stihom podigao je publiku na noge, teško da je bilo tko ostao ravnodušan na za vrijeme njegove izvedbe. Modnu kombinacija koju je imao na sebi totalno je uskladio s pjesmom 'Love Is On My Side' koju je izveo u polufinalnoj večeri Eurosonga. 

21.58 Anxhela Peristeri iz Albanije završila je svoj nastup. Zgodna izvođačica bila je sama na sceni, a pjevala je pjesmu 'Karma'. Na sebi je imala vrlo kratku srebrnu haljinu u kojoj je izgledala apsolutno fantastično. 

21.53 Nakon vatrenih Uraganki na pozornicu je stigao Tornike Kipiani iz Gruzije s pjesmom 'You'. Nastupio je sam.

21.48 Devete po redu nastupile su Uraganke, predstavnice Srbije. Djevojke su apsolutno oduševile publiku i držale ju na nogama tijekom cijele izvedbe. Nekoliko puta dobile su gromoglasan pljesak.

21.43 Završila je izvedba Islanda. Naime, oni su svoj nastup morali snimiti ranije i pratiti ga iz hotelskih soba, a isto će napraviti i ukoliko prođu u finale. Njihov predstavnik je Daði og Gagnamagnið s pjesmom '10 Years'.  

21.40 Svoj nastup završila je i Natalia Gordienko predstavnica Moldavije s pjesmom 'SUGAR'. Pjevačica je binu stala u kratkoj šljokičastoj haljini, a uz sebe je imala grupu muških plesača. Publika ju je u nekoliko navrata podržala gromoglasnim pljeskom i navijanjem. 

21.33 Rafal iz Poljske nastupao je šesti s pjesmo 'The Ride'. Prateće vokale snimio je prije nastupa, a na sceni su s njim nastupali plesači. Može se reći kako je nastup bio uspješan s obzirom da je uspio publiku u Ahoy areni podići na noge. 

21.26 Peti po redu bio je predstavnik Austrije, Vincent Bueno s pjesmom 'Amen'. Na sebi je imao zanimljiv kaput ispunjen kristalima koji su bliještali za vrijeme cijelog nastupa. Vincent je nastupao sam, bez plesača. 

21.22 Uff, koji seksi nastup. Publika je podivljala. Stefania iz Grčke s pjesmom 'Last Dance' potpuno je oduševila gledatelje. Ekran iza nje potpuno je bio u skladu s pokretima pjevačice, izgledalo je nevjerojatno.

21.20 Češku Republiku na Eurosongu u Nizozemskoj predstavlja Benny Cristo. Nastupio je treći po redu i podigao publiku u Ahoy areni. 

21.15 Drugi na redu bio je nastup Estonije koju ove godine predstavlja Uku Suviste s pjesmom 'The Lucky One'. Na pozornici je bio sam, a fantastični scenski efekti dodatno su naglasili njegovu izvedbu. 

21.07 Prvi na redu je nastup predstavnice Senhit iz San Marina s pjesmom 'Adrenalina'. Na pozornici je bila u upečatljivim modnim kombinacijama, a publika ju je na prvi takt nagradila gromoglasnim pljeskom. Na pola pjesme joj se na bini pridružio poznat američki reper Flo Rida.

21.00 Kreće 65. Eurosong u dvorani Ahoy u Rotterdamu. Splićanka Albina Grčić (22) nije se plasirala u utorak u prvom polufinalu, a danas nastupaju, ovim redoslijedom, San Marino, Estonija, Češka, Grčka, Austrija, Poljska, Moldavija, Island, Srbija, Gruzija, Albanija, Portugal, Bugarska, Finska, Latvija, Švicarska i Danska. Program u Nizozemskoj vode glumica Chantal Janzen (42), pjevačica Edsilia Rombley (43), pjevač Jan Smit (35) i beauty blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager (27). 

Srbija je jedina zemlja iz regije koja još ima šanse plasirati se u finale, nakon što su Hrvatska, Sjeverna Makedonija i Slovenija ispale u prvom polufinalu. Srbiju ove godine predstavlja ženska grupa Hurricane - Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, a djevojke će s pjesmom "Loco Loco" nastupiti devete po redu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 275
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane