Obavijesti

Show

Komentari 9

Podigli se iz pepela: Zvijezde koje su skroz promijenile život

Podigli se iz pepela: Zvijezde koje su skroz promijenile život
1

NIKAD NISU ODUSTALI Život čine lijepi i oni malo manje ugodni trenuci kada se čini da smo dotakli samo dno. Na njih nitko nije imun, pa čak ni velike holivudske 'face'

VIDEO

Ove zvijezde doživjele su velike životne udarce od kojih su se ipak na kraju uspjele oporaviti.

Jim Carrey

Prije nego što se proslavio ulogama kao što je ona u filmu 'Maska', glumac je prošao kroz teško razdoblje. Naime, Jim je napustio školovanje kada je imao 15 godina kako bi se mogao zaposliti i pomoći obiteljskom financijskom stanju. U to vrijeme njegova je obitelj živjela u kombiju.. Ipak, takav život Jimu je donio određena pozitivna iskustva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Charlize Theron

The 88th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles -

Glumica, poznata po ulogama u filmovima 'Pobješnjeli Max' i 'Čudovište', prebrodila je teške godine tijekom puberteta. Naime, njezin je otac fizički nasrnuo na majku pod snažnim utjecajem alkohola, a ona ga je u samoobrani ubila.. Sud je također presudio kako se radilo o samoobrani pa su Charlize i majka pokušale što normalnije nastaviti sa svojim životima. 

Tako je Charlize stigla u New York gdje se planirala baviti baletom kojim se bavila od četvrte godine života. No sljedeća prepreka bila je operacija koljena koja je zaustavila snove o plesu. Ipak, konačno je njezin talent uočio John Crosby nakon čega je izgradila zavidnu glumačku karijeru.

Eminem

PA/Pixsell

Dok jeu karijeri nizao uspjeh za uspjehom te zarađivao zavidne svote novca, postao je ovisan o lijekovima za bolove koje mu je doktorica redovito pripisivala, a 2007. došao je do dna. Reper se predozirao metadonom, onesvijestio se i navodno su ga sati dijelili od smrti. Ipak, liječnici su ga uspjeli spasiti, ali tek sljedeće godine uspio se ostaviti opijata. 

Robert Downey Jr.

Iako se čini kako Robert Downey Junior ima sve, počevši od slavnog oca koji ga je uveo u filmsku industriju kada je bio jako mlad, upravo taj otac ga je upoznao sa brojnim porocima. Naime, pod njegovim utjecajem Robert je počeo konzumirati drogu zbog čega je nekoliko puta i završio u zatvoru. Osim toga, proveo je mnogo vremena na rehabilitaciji. Ipak, 2001. godine uspio se izboriti sa svojim porocima, a otad je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'